Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/techno2techno

Marketing

1 GODINA FAMOUS-A

POVODOM velikog slavlja pozivamo sve zaljubljenike Famousa, i one koji će to tek postati, da dođu u subotu 11.02. u The Best i upriliče ovaj event uz nazočnost Famous DJ izvođača.

- Za sve one koji nisu imali prilike biti nazočni na Famous večerima, evo par informacija o izvođačima i samom eventu...

DJ Janette Slack (Hong Kong)

Prije tri godine nakon što se eteblirala kao DJ u Hong Kongu, pakira svoje stvari i kreće na turneju oko svijeta da bi se na kraju skrasila u Londonu...
Montreal, Sydney, Los Angeles neki su od gradova gdje su mnogobrojni poklonici house glazbe imali prilike slušno i vizualno osjetiti majstorije DJ-ice i producentice Janette Slack, koja je 2002. godine osnovala i vlastitu diskografsku kuću "Cold Fusion".

Janette sudjeluje u velikom broju radio emisija, a čest je gost radija Ministry of Sound. Resident je i čuvenog londonskog kluba "Inigo". Njen glazbeni stil je progresivna mješavina housea i breakbeata. Svirala je rame uz rame s priznatim umjetnicima poput Leeroy Thornhilla (Prodigy), Freestylersa, Future Funk Squada itd.

Osim što je uspješna DJ i producentica novac zarađuje i na svojoj osebujnoj ljepoti (Vauxhall Cars,Pepsi,Theme) i glazbenim spotovima (Ms Dynamite,Lisa Mafia...)kao model. Zaštitno je lice uglednog i popularnog Dr.Martensa.

www.janetteslack.com
www.drmartens.com

DJ MCA (London,UK)
- Music Creator Adict

MCA - pod svojim pravim imenom Michael Malin već 12 godina uspješno gradi karijeru kao DJ, a i istodobno i manekensku kao i Janette Slack... Za sebe voli reći da je 100% model i 100% DJ te da se ne može opredijeliti koja mu je profesija draža, da jednako voli oba posla kojima se bavi...

O njegovoj kvaliteti govori činjenica da je već treću godinu za redom rezident na Ibizi, gdje mnogi svjetski DJ-i sanjaju da bi jednog dana mogli doći i ostvariti svoje želje i ambicije, u klubovima kao što su Jockey Club i Amnesia "White party".

Svirao je rame uz rame s priznatim umjetnicima kao što su Sven Vath, Timo Maas, kod nas jako popularan Ian Pooley, Hector Romero, Franckie Knacleso i mnogi drugi... Nosio je revije Viviene Westwood, Dolce & Gabbana, Adidas, Levi*s, Harley Davidson,Tony & Guy... U svom glazbenom izričaju preferira, Mad, Funky, Happy, Latino, Soulful, Deep, Spacy House...
www.wwfm.co.uk


DJ Frx (Zagreb,Croatia)
O ovom DJ-u ćemo samo napomenuti i reći da se radi o ponajboljem hrvatskom DJ-u za što je čak i dobio nagradu 2004. godine (Zlatna Koogla).

Svoje setove uglavnom gradi ili na bazičnom house zvuku ili hip-hopu i R & B-u no, nisu mu strani ni drugi plesni glazbeni stilovi, pa se često na njegovim gramofonima znaju naći stvari koji su obilježile glazbene stilove kroz 30-ogodišnju povijest clubbinga: Disco, alternativni i instrumentalni hip-hop, Funk, Electro, New Wawe, Break Beat, Downtempo...

Osobitost ovog programa su i vokalisti, posebno stilizirani plesači i plesačice Famous Dolly Girls & Boys, kao i posebna dekoracija kluba koji daje dodatni glamurozan ugođaj.


FAMOUS je klupski program koji ciljano iz večeri u večer predstavlja nove proizvode namijenjene mladoj publici koja prati house scenu (Jamnica, Badel1862). Program redovito prati veliki broj gostiju kao i VIP-uzvanici te medijski pokrovitelji (24 sata, Večernji List, Extra, HTV, Iskon, Pegla, Radiodeejay, Klubskascena..)


Post je objavljen 22.01.2006. u 15:53 sati.