Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obsess

Marketing

rekao sam joj...

jučer, točnije sinoć smo se našli.....rrrrr kako je bilo hladno.....smrzavali smo se, dok nismo skužili da imamo dvije monute do prvog kafića......tamo i ne idu baš ljudi....uglavnom subotom..... no nije ni bilo važno.... najprije smo se grijali :)))
ali morao sam preći na stvar....znao sam da ako opet odgodim za sutra da ću tako iz dana u dan....a da joj na kraju neću reći.... kad sam joj rekao da joj moram nešto priznati...prvo me pitala jesam ju prevario.... rekao sam da možda čak i jesam na neki način ali da me sasluša.... i sve sam joj ispričao kako se dogodilo...što i gdje.... pričali smo dva sata.... rekla je da me ona neće pokušavati zadržavati ni prisiljavati ako ja to ne želim....onda sam joj opet sve objasnio da ju stvarno volim i da ju ne želim izgubiti zbog neke "Miss umišljene"... rekao sam joj to da joj to jednostavno nisam mogao prešutjeti.... vidio sam joj na licu da joj nije drago i da bi me lupila iako je to pokušavala prikriti.... onda još sat oko toga jer meni ne može muljati....uvijek smo bili iskreni pa ćemo biti i sada.... pričali smo najmanje 3 i pol sata.....kad smo došli do njene kuće isplakali smo se....i za kraj smo se ismijali....jedno drugome kako plačemo...... kad smo se napokon rastali i ona ušla u ulaz.....izderao sam se VVVOOOOLLLLIIIIIMMMM TTTEEEEEEE!!!!!
njena mama je izišla na prozor i samo se nasmijala....a svijetla su se samo počela paliti.... morao sam nestati prije nego me netko počme gađati s čim.... ali nema veze...... meni je bio važan onaj slatki osmjeh koji je nabacila dok je gledala kroz prozore ulaza...... mahnula mi je i bacila pusu...a znam da je mislila "a budalo..." (u dobrom smislu naravno)
...danas se nismo vidjeli u školi :( nisam je uspio ni cmoknut... :(
zovnut ću je kasnije da dođe do mene.....ako me ne skajla pa mi ne kaže da ja dođem do nje :( a onda će dobiti za kaznu još 1000000000000000000 pusa!!! :)


Post je objavljen 25.01.2006. u 17:02 sati.