Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

Bili na S*COREU u petak (20.1.2006.) u Pauku, pa tek sad postavili izvještaj!

Daklem, na BUKI je novi tekst, o kojemu se govori u današnjem naslovu. A intervju će isto ubrzo, iz pera drage Minimum.
Za sada samo izvještaj. Ovoga puta bez mnogo fotki jer smo fotić doma zaboravili bili. No evo jedna slika s www.geer-online.com i fragment s početka teksta.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kad smo čuli da nam confusionovci dovode Bauchklang bili smo presretni jer su još jednom otišli korak dalje i skuhali nam dobru priču. Na njihove se koncerte/partyje zapravo ideš iznenaditi, a kad ti to onda sjedne - potraga za ludilom kakvo ti treba je završena. Naravno, nekad te zašilji lijevo ili desno, no razvlačenje polja interesa na sve strane je stvarno ono što cijenim kod organizatora, a čime i "koncertna ponuda", kako se to ponekad kaže, u Zagrebu postaje mnogo raznobojnija.

Mi smo, za promjenu, prije odlaska u Pauk dobro prionuli piću, da ne bi ispalo da uvijek idemo normalni, namirišani i speglani. Zaboravili fotić, pa vi klikom na gore postavljenu fotku možete skoknuti do sajta gdje je postavljena poveća galerija. Upali smo unutra kad je već krenuo Dubway i dok su ostali još visili po garderobi, ja otišao da ga čujem


Evo i intervjua o kojemu sam gore govorio isto tako na BUKI. Minimum u raljama bekstejdža; pročitajte to dobro štivo koje počinje ovako:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Zahvaljujući dobrim ljudima iz Confusion tima, eto BST-a u ugodnom razgovoru s beatbox orkestrom bučna imena Bauchklang!

Intervju se odigrao po onoj staroj: taman kad nemaš ni komad papira, a kamoli fotić - eto ti prilike. Sonični i ja se taman razbacivali ispred ovih verbalnih virtuoza, kad eto uto Feelipe s ljubaznom ponudom da poslije nastupa prošvrljam iza pozornice. I moram vam priznati da me najprije oprala trema kao pred ispit, ali si rekoh da usta nisu za cvokotanje, nego za škropotanje pa na brzinu posuđujem fotić od Metjua i krećem u akciju. Ko za vraka...



Post je objavljen 24.01.2006. u 23:37 sati.