Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegaz

Marketing

Međunarodno natjecanje koreografa u Hanoveru

vrijeme: 15.2.2006.
mjesto: Hanover / Njemačka
url: http://www.choreographenwettbewerb.de/

Međunarodno natjecanje koreografa u Hanoveru (International Competition for Choreographers) održat će se u državnoj operi tijekom 'OsterTanzTage', 15. i 16. travnja. Prijave se primaju do 15. veljače.


Međunarodno natjecanje koreografa u Hanoveru ove će godine proslaviti 20. obljetnicu održavanja, a kao i protekle dvije godine, trajat će tijekom četverodnevnog festivala 'OsterTanzTage'.

Natjecanje je namijenjeno koreografima i plesačima koji su stekli profesionalno znanje i iskustvo. Koreografi ne bi smjeli biti stariji od 35 godina, a njihova bi koreografija trebala trajati između 5 i 15 minuta, s tim da je ne smije izvoditi sam koreograf. Izbor teme i glazbe je proizvoljan, a rad se mora predati i u obliku video zapisa.

Kreativni kriteriji su maštovito korištenje prostora i vremena, plesna realizacija ideje, te njeno prenošenje na interpretatora.
Od prijavljenih radova, komisija odabire onih 20 koji će ući u natjecanje. Prve tri nagrade iznose 13.000 eura, nagrada publike je 1.000 eura, a nagrada kritike 1.00 eura.

pdf. formular - prijavnica






Post je objavljen 24.01.2006. u 10:06 sati.