Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Treća sreća

Toliko sam imao posla ovih dana da sam zaboravio na blog. Ustvari, nisam htio blogat umoran, iscrpljen ili loše volje. Ili kad nisam imao šta napisat. Uglavnom, položio sam prvi ispit na MiKudu, što znači da više nisam brucoš(sad bi neki dodali:"Po treći put!"). Istraživanje i pisanje sam položio s vrlo dobrim uspijehom. Zanimljivo je napomenut da je ukupna ocijena ukupni prosijek tri ocijene: individualnog rada, ekipnog rada i znanja na ispitu. Na ispitu sam znao za 4, u ekipnom radu(esej 1500 riječi) sam znao za više od 3(to vam je kad radite s više ljudi, usput neprovjerenih mogućnosti), ali sam individualni rad(esej 500 riječi) dobio izvrstan, i naravno uz pohvalu. Pisao sam o Tracy Chapman, europskoj turneji i novom albumu, te naravno kratki presjek karijere. Profa inače radi na Hrvatskom Radiju 3. program, i eseji su joj specijalnost. Dakle, ima nešto u tom Maroonsu.
Naravno da nisam propustio proslavit. Sa mojim Sisterkama HotLips, Djuki i Butom sam se opio u lokalnom mondenom okupljalištu dubrovačke mladeži. Budući je glazbu puštao naš omiljeni DJ(koji fanove ima i u Udruzi Đigera Split!), bilo nam je odlično. Neću spominjat šorku koja je bila u pola večeri, krv po podu i majicama, đikane u napadu bijesa. Nisam dopustio da mi pokvare idilu momenta.
Sutra je jedan vrlo zaheban ispit. Ali skupio sam balicu za ponavljanje večeras, tako da ću lakše skužit neke nebuloze iz odnosa s javnošću. Bit će sutra "iz svih kalibara".
Toliko od mene. Nakon sutrašnjeg ispita mi je zatišje, pa ću imat više vremena za bloganje, ali i komentare.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 22.01.2006. u 16:18 sati.