Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegy

Marketing

7,2 cm - veličina (ni)je važna?

Sve razmišljam ima li ovdje na blogu koji vrstan maser. Ne sjećam se da se netko hvalio takvim sposobnostima. Dobro, i bez masera, navodno blog liječi sve probleme pa što ne bi i moj. Malo kukanja nikad nije na odmet. Image Hosted by ImageShack.us Jooj, nije da me bole samo stopala, nego i listovi. Nešto kao kad se na fitnesu ful istegnete nakon puuuno vremena nevježbanja.

Ako mislite da sam puno hodala ovih dan, jesam. Nije to neka strašna kilometraža, ali za onoga tko najveći dio dana provede u sjedenju, nije baš ni malo. Dobro, priznajem da sam dobar dio vremena bila u (pre)visokim petama i da si time baš nisam pomogla, ali ... Image Hosted by ImageShack.us

Ako u nijednom segmentu života, onda je život muškaraca jednostavniji barem po ovom pitanju. Još nisam čula da bi se muškarac patio radi cipela, tenisica, šlapa i drugih nožnih ukrasa. Pa što onda žene tjera na to?

Definitivno nisam od onih žena koje se ne izuvaju iz štikli. Moj je spektar visine peta od onih skroz ravnih do visokih, ali najviše volim sredinu. No, znat će blogerice, kad neko vrijeme nosite ravnu obuću, a zatim naglo krenete na izrazite pete ili obrnuto, i k tome dosta hodate, dobijete upalu mišića. Nemalu.

Volim cipele raznih visina, samo ne baš i svih oblika. Kad su ravne u pitanju, najdraže su mi moje mekane tenisice u kojima imam osjećaj da sam kao šušta. Inače baš ne volim ravno, imam osjećaj kao da ću se prevrnuti unatrag. Image Hosted by ImageShack.us A i nikako mi ni vizualno ne odgovaraju ove sada moderne balerinke i druge skroz ravne cipel(ic)e. Ne odgovaraju mi ni bakanže slične onim bajkerskima čizmama. Priznajem da mi nije jasno kako neke cure u onome mogu hodati ljeti.

Pete srednje visine su mi najdraže, ne prevrećem se naprijed, ne prevrćem se natrag, a i noge mi u većini takvih kada ih gledam odozgora ne izgledaju smiješno. Desilo vam se kada da vam se cipela svidi kad ju ugledate na polici, a kad ju stavite na nogu izgledate sami sebi nekako čudno i neusklađeno u prostoru i vremenu?

Visoke pete, ne previsoke, volim. Ali volim ih povremeno i ne mogu se zamisiti da stalno u njima gazim okolo. K tome, kad sam u visokim petama, volim one stabilne. Još se manje vidim u jako visokim i istovremeno igličastim sandalicama. Niti želim niti znam u tome hodati pa mi ljuljuškanja ne padaju napamet. Neke žene znaju hodati u njima, ali većina baš i ne. Sve je dobro dok baš ne izgleda kao gaženje po jajima. Image Hosted by ImageShack.us

Ukusi se naravno razlikuju, ali meni je lijepo vidjeti cipelu s petom na elegantnoj ženskoj nozi, posebno u kombinaciji s nekom odgovarajućom odjećom. I muškarcima je iz nekog (valjda njima znanog razloga) ženska noga na petama poprilčno privlačna. Tako barem kažu. A i neke stvari ne trebaju ni govoriti. Image Hosted by ImageShack.us Možda bi psihološka istraživanja pokazala da i samo lupkanje petom može imati sličan učinak. Kako god, ja ću se uglavnom držati sredine ... barem dok ne nađem nekog eksperta za masažu. Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 20.01.2006. u 23:00 sati.