Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/osmijeh

Marketing

NOVO !!! Besplatno korištenje interneta

Obavijest svekolikom pučanstvu


Udruga "Darujmo osmijeh" u suradnji s Udrugom "Svi smo protiv" osigurala je besplatan pristup internetu za sve naše ČLANOVE. Dakle želite li surfati, poslati mail, chatati, ircati ili se baviti bilo kojim drugim vidom internet komunikacije dragi naši članovi slobodno se POJAVITE svakog četvrtka u 19 sati na redovnom sastanku udruge, te iskoristite svoje pravo besplatnog korištenja internet pristupa.

Svi vi koji želite iskoristiti ovu mogućnos a niste još članovi Udruge, slobodno dođite i upoznajte nas, te postanite jedan/na od nas jednostavnim učlanjenjem u našu udrugu. Nakon toga sve što trebate raditi je redovno dolaziti na sastanke četvrtkom, sudjelovati u radu udruge i iskoristiti mogućnost surfanja POTPUNO BESPLATNO.


NAPOMENA:

Ne nećete dobiti besplatni DVD player nakon učlanjenja, samo puno dobrog druženja a usput nekome ćete svojim radom u udruzi podariti osmijeh.


Za sve one koji još neznaju članarina za 2006. godinu za SVE članove (sadašnje i buduće) iznosi 50,00 kuna (čitaj: hrvatskih novaca, životinjice ne primamo).


Tomislav Fabrični
tajnik udruge

091/610-0465


Post je objavljen 19.01.2006. u 15:03 sati.