Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nacrtani

Marketing

AHA!!! SINKRONIZAM!

Pih! Čudnih li slučajnosti.

Baš sam jučer u toploj kadi razmišljao, koju se još glupavu stvar ne usuđujem napraviti. Ali, ono, neka banalna stvar. Dosta je trebalo, ali mi je na kraju sinulo. Stati na klizaljke! Da, to je još jedan od rijetkih banalnih strahova s kojim se još nisam suočio. Bit će da sam tu blokadu pokupio tamo negdje u osnovnoj školi, kada je neki klinac pričao, kak je videl na klizanju kada je nekom klincu netko prešao preko prstiju sa klizaljkama. Buah! Mam se naježim. Da, valjda je to od toga.

No, da nastavim. Počeo sam o slučajnostima. Priča se nastavlja na poslu, danas, u prostoriji za pušenje (bez čudnih primisli, molim). Nešto smo laprdali tamo, kao obično, omotani zavjesama nikotinskog dima, kada u jednom trenutku jedna kolegica kaže da je u nedjelju bila na klizanju. Uuuu, hebote, pa baš sam jučer o tom razmišljal, pomislim. I tak se nastavi razgovor i u jednom trenutku me pita (onak iz zahebancije, jer sam nešto natuknuo bio o svojoj noćnoj mori) da'l bi ja s njom na klizanje. Je, rajt. Samo bi mi prije toga trebala dobra psihoterapija (2-3 godine, miiiniiimalno), možda koji tretman bioenergijom i ispovijed kod župnika Štefa.

I tak, pred kraj radnog dana, lagano sam se već spremil za krenut, no ujednom spazim gomilicu koja se okupila i gledaju neke slike na comp-u. Rekoh, aj, čovjek mora biti informiran, idem bacit oko. Lagano se prišuljam, ovlaš nešto tražeći i podignem pogled. Kad ono, slike sa klizanja. Bile tri kolegice na Šalati s klincima, pa se sad dive slikama. Ma, neeeee, reko, lagano se okrenem na petici i fijuuu – kući.

Sad, jel' to neki znak il' samo obična slučajnost? Ko će ga znati…vjerojatno to ionako nikada neću saznati, jer na led idem samo i isključivo sa ovim (slika dole)



Post je objavljen 16.01.2006. u 20:12 sati.