Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

MEET MY OTHER FRIENDS (part 2)

MARIJAN ČAVAR
Image Hosted by ImageShack.us - ovo je on prije 2 godine :D

marijan čavar je momak koji dolazi s kanovaca. hobi mu je sviranje gitare, elektroničke gitare koja radi na struju. evo ga u akciji:
Image Hosted by ImageShack.us
(napomena: odlično svira)

a sad ovako o njemu: legenda živa! dobar prijatelj. sjedimo zajedno u školi od 3. razreda (srednje), a cijeli drugi je sjedio ispred mene i napoleona i baš nam je bilo super! cijelu godinu smo se sprdali. uglavnom, imo je jako kvalitetnu PLJUCU :D
cijelo drugo polugodište je pljuco s njim po starom razredu. ako pogledate na zid vidit ćete tragove "metaka" pljuce. naime, stajali su na zidu cijelu godinu i onda ih je neko maknio i normalno boja se skinila :D
jedan i dan danas stoji na plafonu đe je sjedio pripičen snažnim puhom marijanovih pluća (LOL)
kolega voli puno čitat, pričat i... filozofirat. sve to ima smisla što priča. zakon je kad imamo vjeronauk. to se mora doživit. uvijek za zafrkanciju. k r a lj!
kad bude slavan (kako on kaže) imat ću o čem pričati svojim unucima hehehe.

------------------------------

DOMAGOJ BURILOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us - ovo pero je našo, kako kaže: na vrhu brda u orlovom gnijezdu na jednom od paklenskih otoka. priča kaže da je bos moro gazit kozja govanca (!) da bi došo do pera.
domagoj AKA BURI je zakon lik. dolazi iz grada cerne i hobi mu je skejtanje. prije možda mjesec 2 je slomio ruku skejtajuć. kod kuće si je napravio malu rampu i zapeo za neku dasku i cijela konstrukcija rampe se urušila i on skupa s njom. taj dan je došo u školu s rukom debljom od moje noge. natekla mu ko grah koji je stajo 3 dana u vodi :D
buri je još poznat po svojim slikarijama. za lektiru je, umjesto da je riječima interpretiro pročitano, nacrto olovkom bit cijelog djela 100 godina samoće. mislim da to još stoji tamo u učionici hrvatskog. još je dobio ponudu od nastavničkog vijeća da napravi neki crtež da se stavi na pano pred zbornicom i kad je napravio skicu profesora oko stola i ispod stola (super je izgledalo) profesorima se nije svidila zbog njene neozbiljnosti navodno. svašta. čudne su oni biljke!
kolega robi mu je naredio na mu nacrta portret franje tuđmana i buri je napravio pljunitog franju. legendarno!

REKLAMA: ako neko oće originalni portret, BURI će ga sa zadovoljstvom napravit i dat ga vama uz malu novčanu naknadu (ništa skupo)
ako nekog zanima nek se javi meni na e-mail: davor67@net.hr da dogovorimo detalje :D

eto. aj peace out!

Post je objavljen 16.01.2006. u 16:40 sati.