Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itakoto

Marketing

siliš me na odmor


ha!
danas u petnaest i trideset počinje mi produženi vikend. dug je ravno devet dana i onoliko sati koliko je preostalo od petnaest i trideset do nula nula:nula nula. razlog za odmor na silu nije vesel, štoviše to mi je kazna. nije loše, bivao sam i gore kažnjen. jednom sam naprimjer pio krigle tople vode jer sam izgubio u kifamenu na zlobe. da mogu opet birati, rađe nebi radio pet dana.
pročitao sam negdje da će slijedeće školske godine djeca učiti kako se NEBI piše NE BI pa me sad brine kako ćemo (će-mo? :)) mi ostali znati što je pravilno.

...i tako, opet zabušavam i tipkam ovo umjesto ono (posao). ne kupujte škode, a ako ih već imate, ne servisirajte ih u ceriniju. ni je dobro. ;-)

pitao me crni ako bi napisao recenziju novog kid606-a za muzika.hr. rekao sam bih ali prvo moram slušati da vidim ako će me inspirirati na pisanje. dobih album i bacih se na slušanje. slušao sam slušao, zadovoljno kimao glavom ali inspiracije niotkuda. već sam pomalo zaboravio na tu recenziju kada je opet predmalo iskrsnula u razgovoru i odlučih se na ponovni pokušaj. slušao sam... slušao... kao što je profesor baltazar mislio... mislio... i na kraju se (on) dosjetio(!), a ja naškrabao nešto u svoju bilježnicu za ideje [i sad ja i proćelavi profesor poskočimo zadovoljno držeći se za ruke]. dok je profesor držeći epruvetu u ruci išao do svog stroja koji, uz prelamanje fraktala za djecu, preko teve ekrana materijalizira ideje, ja sam hiperanalizirao svoj tekst. naravno da sam nezadovoljan njime i sad on ni kriv ni dužan čeka moju dobru volju da ga eventualno repariram i objavim pa da ugleda svjetlo dana. svjetlo dana podsjetilo me na "hit" unlugic skill-a; očiti pokazatelj da je vrijeme da se prihvatim posla prije nego što dobijem po pičci.

over&out!
...


Post je objavljen 13.01.2006. u 14:26 sati.