Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

MJUZIKLI

eo u nedostatku inspiracije nisam dugo pis'o vamo. na današnjem postu najviše zahvaljujem RTL televiziji koja u ovim trenucima prikazuje film. ne znam mu ime al uglavnom brijem da je to tzv. mjuzikl. jeste kad gledali mjuzikl? ja sam gledo al nikad nisam skužio kolko je to ustvari smješno i jadno.

sve fino onako glume i odjednom neko pita neku djevojčicu od 10 godina: How are you?
a ona odgovori: i aaam so fiiiiiiine i could blabla bla blabla (sve pjeva), nakon 3 minute solo pjevanja kolko je njoj FAJN doleti još 50 djece niotkud i zapjevaju: sheeeeeeee feeeeeeeeels fiiiiiiiiiiiiiiiiiiine she could blabla bla blabla, pa nakon još 5 minuta dolaze akrobati, rade zvijezde, kolutove, saltoe, skaču kroz zapaljenu obruč, stavljaju glavu u lavove ralje, slonovu guzicu, i tako dalje. nakon još 7 minuta pjevanja i akrobacija miče se cijela scena... da... prvo su bili u nekom sirotištu i odjednom su u nekom kazalištu, one fine tete u trikoima sad se slažu jedna na drugu dok djevojčica od 10 godina završava svoju misao: I AAAAM SOOOO FIIIIIIIIIIIIIIIIINE!

...

kužite?

...

i onda nekoliko minuta normalnog filma. nisam skužio kako ni zašto al ta se djevojčica našla u gradu s nekim psom i dolazi neki živoder (šinter) valjda i pita ju: jel to tvoj pas?
ona: yeees, this iiiis myyyy dooooooog, and his name is so lovely... sve u istoj melodiji kao i prošli odgovor. onda i šinter zapjeva: ih he is your dooog blablabla blabla blaaaa! i odma dolaze oni plesači stepa, njih 30 i odstepaju svoj dio i nema više. gotovo. pas je zbiljam bio njen. KOJE SRANJE!

...

opet poslje nekolko minuta neka bogatunka dolazi posvojit tu djevojčicu. i dolaze u tu kućerinu odma čuješ poznatu melodiju i vidiš konobare i sluge kako skaču preko stolova, stepenica i vise po lusterima samo da pozdrave djevojčicu. pa se redom predstavljaju, njih 100: heloooo, my name iiiis billy, heloooo my name iiiiis jenny, heloooo my name iiiiis bla bla... i kad su se svi izredali opet one tete u trikoima se poslažu u piramidu i svi sluge zapjevaju glasno WELLCOOOOOOOOOOOME!!!

...

o bože, šta ja gledam?

Post je objavljen 11.01.2006. u 12:22 sati.