Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phenomenon

Marketing

dosla sam u zagreb natrag.. nije ni rijeka losa. bas je zakon grad al nije tak velika i to. a pula je onak vise neka selendra (bez uvrede) mislim nista lose.. i medulin,mali gradic,mjesto pokraj pule kolko se sjecam.. uglavnom nebi ni tam rado zivjela.
i tak,bila sam u sobi sa frendicom,super smo se zajebavale.. ono kad bi nam bilo dosadno ja sam joj djelila brojeve od nekih deckiju (koji 80% prevladavaju u mojem imeniku) il smo ih zajebavali npr. zovemo sa skrivenog i pitamo kao" jel tebe traze skinsi?!" il "poceli su ti simpsoni !! "
dobro,sad sam se odala ak je iko ko cita ovaj blog primio takav poziv ja se ispricavam uz napomenu da je bilo dosadno.
..znate ono,upasti u lose drustvo. to mi je jednom frendica rekla. pa zasto? zato kaj mi frend sere da ce se ubit svaki put kad ga cura
ostavi? il se neke osobe koje volim ponekad opijaju il ..glupo mi je ovo rec al decko mi je bio ovisan o anti depresivima..
ali ja ih ipak volim i ne smatram ih losim drustvom..i bilo bi uzasno da nas cinjenica "loseg drustva" rastavi. mozda ja nisam normalna al jednostavno da ih mrzim nebi se druzila s njima.. a takve osobe te najbolje mogu razumjeti.

Post je objavljen 08.01.2006. u 20:01 sati.