Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alternacijabloga

Marketing

Dan treći



Ovi "analni" će odmah primjetiti da dan drugi ne postoji. Nije to zbog toga što je moja volja i želja za pomirenjem i ponovnim skladom splasnula, nego me jučer uhvatilo u krstima dok sam prao prozore, pa mi je bilo teško sjediti.

Dakle, ova tragedija biblijskih prporicija nije ostala ne zapažena u blogosferi. Lukavo sam postavio brojač, pa sad redovito pratim sve posjete. Mnogi dolaze šutke odati počast bivšim posvađanim urednicima deska najbolje alternativne stranice na svijetu.

Drugi pak ostavljaju komentare i solidariziraju se s odmetnicima, a nisu ni svjesni da time samo otežavaju njihovu situaciju.

Vrijeme teče, vrijeme neumitno teče ... a meni pomalo ponestaje metoda kojima bi ih mučio. Otvoren sam za nove prijedloge i željno očekujem nove sugestije.

Skalich je još uvijek gladan i prilično radražen, a espadrili sam osim što sjedi u poderanim čarapama još i odlijepio nokat (oni umjetni), što ju ni malo ne čini i urbanom. Njen stilist joj ništa ne može pomoći.

Neznam kako ... ali nekako mi je uspjela uteći i pokušala napisati nešto na odmetničkoj 1861 stranici ... ali se iz samog teksta vidi da je očajna i sama.


Post je objavljen 07.01.2006. u 14:07 sati.