Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/markopudina

Marketing

3. MJESTO LANA JURCEVIC (8%)

Nakon duge i ne tako neizvjesne ankete, konacno smo dobili pobjednice. Krenimo dakle od 3. mjesta. Na neslavnom 3. mjestu sa istim postotkom glasova, 8%, su Lana Jurcevic i Severina. Napravit cemo presjek njihove karijere i staviti par slika..Uzivajte...:) Do slijedece ankete.

3. MJESTO
LANA JURCEVIC


Lana Jurčević rođena je 07.11.1984 u Zagrebu. Cijeli njen život bio je obilježen glazbom, bilo da se radilo o pjevanju ili plesu, ali ritam i melodija uvijek su živjeli u njoj. Kako je Lana iz glazbene obitelji, zvukovi klavira i pjesme bili su uvijek prisutni u njezinoj kući. U zadnjem razredu gimnazije, planovi su postajali sve ozbiljniji. Polako se ostvarivala suradnja sa poznatim hrvatskim menagerom Edwinom Softićem koji je svoj zanat i iskustvo sticao godinama i prije Lane, uspostavivši i surađujući sa mnogim imenima poput Tajči, Danijele, Severine, Vesne Pisarović... Milana Vlaović, također autorica sa iskustvom i hitovima iza sebe upoznaje Lanu i svi zajedno odlučuju pokrenuti taj projekt.




U nekoliko mjeseci album se uspješno snimio i sve je bilo spremno za prezentaciju pjesama i same Lane. Promocijom svog prvog albuma, u kristalnoj dvorani poznatog zagrebačkog hotela, Lana se u punom svjetlu predstavila medijima koji su to sve popratili i eminentnim ljudima iz tog svijeta. Mnogi su planovi pred njom, od glazbe za koju kaže da je njezina prva ljubav do svog obrazovanja, zbog kojeg je i upisala Fakultet političkih znanosti, smjer novinarstvo. Njezini najveci hitovi su kako je svima poznato: Odlazis, Otkad te nema, Na pola.... Trenutacno se nalazi u vezi s poduzetnikom Ivanom Todoricem s kojim je donedavno , tri godine, uspjesno skrivala vezu sve dok casopis Story nije objavio ekskluzivne fotografije njih dvoje na Bolskoj plazi.




Post je objavljen 02.01.2006. u 14:57 sati.