Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

..cause I find myself in the same old mess..singin´drunken lullabies..

..pa dakle. sretna 2oo6;)
gdje god da ste bili nadam se da je bilo ok i da date pare niste uzalud bacili.
mi ko po reČenom u palahu. baza je bila kod piwe i kod barba šipca kojem smo bile jako lude i simpatične
pa nam je cijelu noć davao kokice od kojih mi je sad muka. i mislim da ih neću jest dug period vremena.
neki su malo pretjerali sa piwom i plesom pa su do kraja večeri svojim sjedenjem napravil bazni stožer di smo se mogli vraćat;) hoha i ja nakon piwe nabrijane na vino. bah.bah. odvratno vino. gadno.
samo okus je bio tužan. tužan ko piwo bez alkohola.
isprala sve loše gutljaje sa tequilom. i nekim drugim alkoholnim supstancama. izgrljavala cijelu večer čovjeka koji mi je našao novčanik početkom godine. sa suzama u očima i dahom od tekile puhajući mu u facu, sam mu rekla:" fala! meni je bilo žao da mi netko ne nađe novčanik jer sam u njemu imala karticu sa menstrualnim ciklusom ". ostatak večeri smo proveli u uveličavanju tog događaja pri svakom susretu kod šanka. meni je nova godina došla 3minute ranije. tako da povedena onom: tko rano rani dvije sreće grabi, sam imala prilike se sa svima izljubit dva puta.
nakon:ponavljanje je majka znanja-čestitarenja nove godine. bila sam in d mood.
tako sam jako u magli predočenim sada francuzima, govorila kako ja znam pričat francuski. a u biti sam im objašnjavala moj izgovor rečenice koa bi na naški bila: "što je to mama? je li to kapa za mene? ne sine, to je za tatu"....ili..." ja volim kruh i sir"... voiLa.
onda smo hoha i ja talijanima bacale školske fraze na naši rečeno:" što se tiče skija, Boris je jako napredovao"....i onda ja lamatajući taljansko/španjolskim rječnikom sam ustanovila tipu da ja imam neku rodbinu u udinama al da ih on ne zna jer su stari. a da je uostalom jedan i umro nedavno.
uspostavljanje međunarodnih odnosa: nula bodova;)
malo drndanja uz muziku svih tih ljude koji su prošli kroz pozornicu....cugica sim cugica tam..kokice lalala. anine domaćice i neznam čiji štapići?. bah. samo mi je žao:: bila je riža tamo negdje...i ostala.
puno poznatih ljudi. puno novoupoznatih ljudi. puno antipatičnih poznatih ljudi. puno novoupoznato antipatičnih ljudi.
:: kako je stožer bio mrtav..nas 3 se uputile na belfast. taj dio je u laganom priviđenju. ko da nisam ni bila a jesam. sreLa samozatajnog blogera kojeg ne bi ni skužila da nema onu prepoznatljivu zastavu na jakni i onog dječaka sa uskličnikom ! u imenu i treću osobu :)) cheerS! i kolegu engleZa.
crta. crta crta. i onda evo mene ispred palaha. sa rasturajućom glavoboljom. crta.crta.crta. i ja tražim kišobran. crta.crta.crta. dvije dobre duše našle jaknu. crta.crta.crta. wow. jana bi lupala glavom kako joj se glava od bola cjepa na dva djeLa. crta.crta.crta. napada nekog tipa koji joj kvoca nad glavom. crta.crta.crta. stoji na stanici. crta.crta-crta- vozi se nekim autom a majin brat mi provjerava vitaLne znakove. crta.crta.crta. stojim na cesti. kupim snagu da pomaknem glavu. dok se borim sa ledom na cesti. crta.crta.crta. rano ujutro ulazim u kuću. uskačem u piđamu. jedva skinem leće.crta.crta.crta. razmišljam o francuskoj salati u frižideru i zaželim sama sebi sretnu novu. crta.crta.crta. budim se raščuPana. sa još većom galvoboljom. gutam aspirine. pijem kawu. gledam koju sam poruku slala jučer ljudima i sram me. " ....sretna ti nova 2oo6! nek se kondomi troše, super stvari frcaju i nek ti plejbojeve zećice padaju pod nogama;) cure su dobile poruke koje je pod cenzurama. joj.joj. ne znam šta sam zaželjela ljudima užiwo. al ajme jana.
da. danas je detoxinacija uz vodu:) niŠ. pozdravi:)

Post je objavljen 01.01.2006. u 19:50 sati.