Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kreeza

Marketing

šaka u mom bubregu

ovo se može dogodit samo meni!!! vraćam se jutros oko pola 5 iz rondanja, jednom od 3 puta godišnje kad sam obučena kao žensko - u miniću i na štiklama. imam do kuće nekih 20tak minuta pješke i svaki vikend idem po noći tim putem sama pješke, ulica je jedna od glavnih i nije pusta. nisam čak bila jako ni pijana, inače bi pomislila da sam zabrijala.
hodam ja tako i vidim zvijezde pri svakom koraku, koliko me bole noge od štikli, tako da sam hodala prilično sporo. i već sam bila nekih 500tinjak metara od kuće, zastanem ja hladno da pogledam kino-plakate. i stvori mi se neki lik iza leđa i stavi mi ruku na usta!!!!! u prvom trenutku sam pomislila da je netko poznat i da se zajebava, jer mi je sve skupa bilo pre nemoguće... ne, ovo se ne događa! ali već u sljedećoj sekundi sam znala da se ne zajebava, jer mi je spičio jebenu šaku u desni bubreg!!!! zabila sam mu nokte u ruku koja mi je bila na ustima i malo ju pomakla, tako da sam počela vrištat kao nespašena. lik me srušio na pod!!! i onda je zdimio. jebeš mi sve, ne mogu faking vjerovat! još sam ja kao nešto i opsovala za njim dok je trčao prema dravi, vidjela sam ga samo s leđa, mislim da je bio neki mlađi.
mislim šta??!! vot d fak je on brijao u glavi?! ako ćeš nekog napast, valjda nećeš na sred glavne ulice! možda je bilo neko nadrogirano dijete (iako je udarac bio sve samo ne slab), ili neki frik koji inače drka u parku, ali se noćas ohrabrio!
ne mogu vjerovat, majke mi, mislila bi da sam sanjala, da me danas još uvijek ne boli bubreg i nos koji mi je zgnječio i da nisam iz njega ispirila malo krvi!
ali ovo nije ni zagreb, ni milano, ni new york, ovo je osijek!!! grad u kojem ja hladno u ponoć šetam pse sama na dravi, i hodam po mraku preko po trim stazi u šumi! ovo nije grad u kojem se moraš bojati da će te netko napast i silovat!!! ... ili barem nije bio...
stvarno pomišljam da na leđima imam natpis "nisam normalna i želim da mi se događaju nenormalne stvari!" ...neki frendovi kažu da mi to piše na čelu :D dok sam prelazila tih zadnjih par metara do kuće, rekoh naglas: ajde, šta će mi se još dogodit!? nije pao klavir na mene, ne mogu vjerovat!
sve je otišlo u kurac. ovaj tjedan kupujem skakavac.

Post je objavljen 25.12.2005. u 13:45 sati.