Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/virtuela

Marketing

Ljubav i patnja u Santa Feu

Image Hosted by ImageShack.us

Man Ray

Da je nesretna košarkašica Ilisha mogla nagrabusiti i od kakvog američkog suca dokazuje jučerašnja priča sa CNN-a.

Santa Fe judge Daniel Sanchez izdao je "restraining order" poznatom CBS voditelju Davidu Lettermanu.

Letterman ne smije ni prismrditi izvjesnoj Colleen Nestler koja ga je dala na sud nakon više od deset godina mučenja od strane optuženog.

Priča Colleen da je negdje 1993., tijekom emitiranja "Late Night Show-a", koji se BTW snima pola kontinenta dalje, u NYC-u, počela slati "misli ljubavi" Davidu.

Ne budi lijen, Letterman joj je odmah odgovorio tajanstvenim namigivanjem s ekrana i tako je po Colleen, započela njihova teledirigirana romansa.

Letterman i Colleen razvili su kodirani jezik prepun tajanstvenih znakova, što verbalnih što neverbalnih. Da late-night-show host misli ozbiljno, Colleen je zaključila po tome što ju je odmah počeo nagovarati da se preseli k njemu na Istočnu obalu, a tijekom reklame za razgovor s Oprah gdje se pjevao jingle "Marry me, Oprah", Colleen je spoznala da joj je Letterman upravo postavio sudbonosno pitanje. Oprah je naime, bilo jedno od mnogobrojnih kodnih imena koje su koristili u međusobnoj komunikaciji.

Ipak, nakon nekog vremena Colleen je dopizdilo očijukanje preko TV ekrana - i tu počinje njena kalvarija.

Jer Letterman nikako da je pusti iz svojih opakih šapa!

Pa ga je Colleen kao prava Amerikanka fino tužila - da ju je gurnuo u bankrot, da je žrtva psihičke okrutnosti te da zbog njega pati od manjka sna posljednjih jedanaest godina.
Pa je sudac Sanchez rekao - e neš majci mučit krštenu dušu - te je Letterman dobio nalog iz New Mexica da se ni na pljuvohvat ne smije približiti ispaćenoj Colleen.

Sad se s restraining orderom bakću Lettermanovi odvjetnici, jerbo baš i nije zgodno kad ti u osobnom fajlu visi jedna takva stvar. Reputacija celebrityja se mora štititi od poludjelih obožavatelja, tvrde Letterman i ekipa.

A što da se radi s inteligentnim sucem???


Post je objavljen 23.12.2005. u 18:29 sati.