Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

santa claus is coming to town

...zapravo ne dolazi, jer, da, nazalost, on ne postoji. ali umjesto njega mojim prijateljima dolazim ja pa je smeche puno hm ostataka njihovih poklona iliti cijena i pakiranja... tako imamo kartonsku kutijicu na kojoj je nacrtan metar (koji se prije u istoj naravno i nalazio). 5 metara, njemachka provjerena kvaliteta:)... pa onda najlon u kojem je bila zlica za kolache shto ide cimerici, i drugi najlon u kojem je bilo ono u shta si stavish chetkicu kad putujesh da ti se ne zmaze...
onda etiketice od charapica (osvrnimo se na trenutak na kolichinu umanjenica koje koristim... nije da znam zashto to chinim, ali znam da chinim. shto je princip funkcioniranja koji bi se mogao protegnuti i na chitav moj zivot:) ponekad mi se zbilja chini da je ova pojava, na kojoj zahvaljujem prijateljima da su me na nju upozorili, zabrinjavajucha... naime, ja imam vech neke godine. kazu da je zapravo to karakteristichno zenska manija. neki su chak organizirali i contest po tom pitanju i pobjedu je definitivno odnijela rijech - kategorijica... hm, da...) novih koje sam si kupila u nama-i dok sam pretrazivala robne kuche u potrazi za gore navedenim poklonima...
hrpe hrpe ljuski od kikirikija.
onda ambalaza u kojoj su bile kukice za kupaonu koje dugujem vech mjesec dana cimerici. fine crvene, marka "toro" iliti bik koju svesrdno preporucham zato shto stoichki stoje vech 3 dana te kukice i izdrzale su svu vlagu i paru i tezinu ruchnika i svega shto vjeshamo po njima i josh nisu pale, a sve prije iskushane kukice riknu nakon 2 dana. e, da. mozete ih nach u nama-i.
i isto ambalaza od onih spuzvica za sudje onih sivih grubih koje vech imaju detrdzent na sebi. ja sam prvo mislila da im je to neshto prljavo, ali onda su me mudriji od mene upozorili na tu lucidnu ideju.
onda jedna prazna kako se to kaze, ono kao u chemu bude dezich a nije bochica... ja koristim dove (ne govorim to zato da biste me eventualno mogli nanjushiti u tramvaju:) i, da, znam da je on na crnoj listi tj. medju onim zlobnim proizvodjachima kozmetichkih i inih preparata koji koriste zivotinje da bismo mi ljudi mogli uzivati u divnim blagodatima koje nam oni pruzaju... al jebga. to je jedini luksuz takve prirode koji si dopushtam. i sapun i dezich. kad je to jedino primjereno mojoj sensitive kozi.

Post je objavljen 21.12.2005. u 17:35 sati.