Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

ja bi mogo da mogu

/haustor/
sasvim tiho i neprimijetno...
bacila sam ljuske od kikirikija, otprilike jednu kilu. tj. kikirikija je bila jedna kila, dakle same ljuske su znatno lakshe (ali hoche li mi netko objasniti kako uvijek uspiju zauzeti vishe prostora od punih kikirikija), valjda za trechinu... but, you get the picture... uhvatila me manija, opet. zapravo je kriva nova cimerica koja btw kikiriki ne jede, ali ga kupuje za goste. a ja sam u stanu tek 2 mjeseca pa se kontam da se i ja brojim kao gost josh uvijek, pa si uzimam to pravo, da jedem kikiriki... osim toga, pochela sam pushiti, rekreativno. jucher sam bacila vrechicu, praznu od old holborn duvana. ne cigarete, nisu fine, previshe savrshene i osim toga skuplje i osim toga i olakshavaju nervozu za polovinu manje od duhana. naime, da bi popushili duhan morate ga smotati, a taj fini rad ruku olakshava dushu. to i kikiriki. i onda je zabavno jer ruchno smotana cigara (mashinicu josh nisam svladala) uvijek ima neki flop, it's not perfect, and I like imperfectness... o, da.
sinusi cure pa gore navedenim tvarima drushtvo u koshu prave i maramice, papirnate, paloma narandzaste, donijeli mi starci, bez mirisa i okusa. korektne skroz... vrechice od chaja od lipe. jucher popili 3 nas ukupno 3... osim toga, ukoliko netko hoche dochi na chaj, nudimo i ostale: bozichni chaj, uvin, vanilija jagoda (dva proizvodjacha), neki onaj rinfuzo for your tummy, indijski...
shtapichi za ushi, da bolje chujem... omot od jadro keksa, da narastem velika... i kore od mandarina, o da. mandarine klementine GMO probably, ali fine. to za imunitet, dnevna doza vitamina c.
bez moralnih pouka.

Post je objavljen 14.12.2005. u 14:21 sati.