Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Malibu's Most Wanted (2003)

(r: John Whitesell)

Bio je onaj jedan zanimljiv film, mislim da je Spike Leejev, kada su "uloge" bile zamjenjene, odnosno, bijelci su bili potlačeni, siromašni i smatrani prijetnjom, a crnci bogati, poznati i priznati u društvu, dakle obrnuto od stvarne slike života u Americi. I kao što rekoh bio je zanimljiv, onako ništa posebno, ali mogao se gledati.

A bila je i jedna fora u "Doggy Fizzle Televizle", showu na MTV-u kojeg vodi legendarni Snoop Dogg, bio je to skeč o jednom bogatom bijelom teenageru koji si je, eto umslio da je crnac, i to još raper, pa se počeo i oblačiti u preširoke hlače koje mu padaju, govoriti "iskrivljeno" i ubacivati riječi koje inače ne postoje u američkom jeziku. Snoop je glumio vlasnika agencije koja "istjeruje" takve porive iz snobovskih bijelih dečkiju i na prije spomenutom teenageru iz ugledne obiteji je uspješno primjenio svoju tehniku.

Sad se vi pitate, zašto ja pišem o tamo nekom starom Spike Leeovom filmu i nekom showu na MTV-u? Zašto?
Zato što je upravo Malibus most wanted produžena verzije te gore spomenute Snoop Doggove fore i to produžena na punih sat i pol!!! Film je ovo katastrofalno loše glume, dosadne priče, nijednom- pazite NIJEDNOM se nisam pošteno nasmijao - a ovo je navodno komedija!!?

Jedina scena koju bih izdvojio je ona kod psihijatra, koja je definitivno mogla biti duža i bolje odrađena jer je glumac koji glumi psihijatra to odradio zadovljavajuće i ima baš tu facu za takvu vrstu komedije-ono kad mu mali repa, a on ga hladnokrvno gleda, pa onda tišina, pa psihijatar kaže:"Hmm, right...", ma ništa posebno ali eto, ako bi već govorio o najboljim trenutcima ove katastrofe....

1/10 - bilo bi nula, ali zbog psihijatra i Snoop Dogga koji samo posuđuje glasu Parcovu(!?) koji u snu hrabri glavnog junaka.

Zaključak: Definitivno izbjegavati i točka.


Post je objavljen 12.12.2005. u 19:22 sati.