Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

Crunch-Show u PETAK (16.12.2995.) u Močvari u sklopu PLAYGROUNDA!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nema mi druge nego da kopiram promo tekst na kojemu sve lijepo piše. A mi se vidimo tamo - samo da napomenem da će i opet neke nove ideje biti postavljene na scenu, dijelit ću cedee i još štošta pa ne bi trebalo biti dosadno.

Petak 16.12.2005. Močvara

confusion predstavlja:

playground! Mashup

audio:

Shitmat (Planet Mu/UK) (www.shitmat.co.uk)
Etui Etui Soniczoil (Crunch Show) + video: Sans T' Pol (http://soniczoil.blog.hr)
+ cfsn resizentz
Feelipa, Phillipe, Funk Guru

Video:
Maya


Upad: 35kn do ponoći, 45kn nakon ponoći

Početak u 22h.

- - - - - - - - - - - - - -
Shitmat /Planet Mu/UK

SHITMAT (Henry Collins) pripada mladoj generacije britanskih producenata, i definitivno je jedan od najluđih, u najpozitivnijem mogućem smislu. Dugo vremena je bio gitarist i vokal u punk bendu Duff, te tu punkersku energiju prenosi na svoju produkciju. Njegovu glazbu treba čuti da bi je se moglo opisati. Mješavina junglea, gabbera, happy hardcorea, ravea, mashupa i breakcorea, uz hrpu najneobičnijih semplova koje možete zamisliti, čini na momente potpuno sulud i frenetičan, ali istovremeno i krajnje lucidan i zabavan glazbeni kolaž koji nikad ne završava u zamci bezlične buke u koju mnogi slični glazbenici znaju upasti. Njegov smisao za humor je tipično britanski i ta se crta jasno proteže kroz sva njegova izdanja. Opskurni eksperimenti sa distorziranim ritmovima, razarajućim bas linijama i semplovima koji se na inteligentan i humorističan način referiraju na razne aspekte britanske drum'n'bass scene (npr. u Killababylonkutz EP-u parodira klišeje ragga-jungle scene), čine Shitmata jednog od najzanimljivijih i najzabavnijih novih imena britanske elektronske glazbe. To je još 2003.g. prepoznao Mike Paradinas, vlasnik Planet Mu etikete i izdao njegov prvi singl "Shopliftin' Gabba", a 2004.g. za istu etiketu Shitmat izdaje svoj prvi album "Full English Breakfast"
Više o njemu možete saznati na www.shitmat.co.uk, www.wrongmusic.co.uk i www.planet-mu.com

Evo i link na njegov novi video pod nazivom Ellesse Warrior
http://www.fat-pie.com/shitmat-ellesse%20warrior3.mov
- - - - - - - - - - - - - -
Etui Etui Soniczoil (Hr)

U ringu ovog crunch-showa nalaze se live act, DJ-ing i performance. Jedan drugom plaze jezik okruženi digitalnim mrvljenjem electra i pokretnim strojevima dok je Etui Etui Soniczoil, kao istureni izvođač, bačen u tu vrtložnu smjesu sa svrhom da se snađe, istrza tijelo, iskoristi što mu se nađe pod rukom i zabavi svaku babu. Usput će to biti još jedna premijera nadolazećeg “KA (OVOstrano-ONOstrano)” albuma.



Post je objavljen 11.12.2005. u 12:35 sati.