Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

Šišmiš

Eo, zeznuli se ovi u AO Željezničaru do kraja-dali su mi čak i papir na kojem piše da sam završila alpinistički tečaj! A uistinu smo školu priveli kraju sa stilom. Dodjela diploma i dugo priželjkivani tulum.
Danas sam se zahvaljujući tome ponovo probudila sa velikom glavom. narasla je malo zbog pivske flaše koja je zabrijala da je šišmiš i da može letit u mraku, a pritom je zaboravila primijenit Dopplera te je nimalo nježno naletila na prepreku-moju glavu. Narasla je malko i zbog pražnjenja previše takvih boca,a taj faktor je takodjer utjecao i na moje psiho-motoricke sposobnosti. Zahvaljujući tome kad sam se probudila (prekasno naravno) nisam bila u stanju voziti moje 2 noge, a kamo li auto. Zet je danas bio od velike koristi. Mislim da su sad nakon vure hopsanja na ajrobiku konačno i posljednji promili isparili iz mene..
Kad smo već kod toga, shvatila sam da mi je kondicija na razini jedne gljive. Di su ona vremena kad sam mogla ic na hopsanje 5x tjedno, vrlo cesto i po 2 h, kad sam mogla skakat cijeli dan na nekoj ajrobicnoj konvenciji i drugi dan cak i hodat?!eh di su, ostala su izgubljena negdje iza zadnjeg ljeta..
Nego, skrenuh sa teme..
dakle, bio je tulum i bilo je super.
I živili mi veseli alpinisti pripravnici! Juhu
Još da mi Mocni Nikola (vidis da obecanje ipak ponekad nije ludom radovanje, dobio si zasluzeni epitet) da fotke i filmice...

eo vanja mi poslo fotke neke pa da njih stavim da ne bu sam ovo moje glupo baljezganje. nego da se zna nisam ja probrala namjerno bas fotke na kojima sam ja, nego mi je covjek te poslo (istina da sam se ja prije tog bunila da me nema na fotkama, al to je manje bitno:) )...








Post je objavljen 08.12.2005. u 23:01 sati.