Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

All is well that ends well...

*Prethodni post je izbrisan radi visokog stupnja nervoze i depresije koja je postojala u Maroonsu za vrijeme pisanja, što ne dolikuje atmosferi ovog bloga. Komentare sam sačuvao u svojoj memoriji. Zahvaljujem.

Dakle, ovo je bio zanimljiv dan.
Cijeli dan razbijao sam glavu o mojim pogreškama. Na kraju sam počeo zbrajat grijehe ko da sam na ispovijedi. Večeras sam konačno posaližao cijelu hajku koja se stvorila jučer navečer. Netko se na mene naljutio. Mislio sam neko veliko sr.. Problem je bio puno banalniji nego što sam mogao mislit. Sinjorini se ne sviđa nick koji sam joj dao na blogu, tj. da ne voli da je se tako zove.

O moj Bože...još mi samo treba da mi i moj dragi i mili blogić stvara probleme u životu.

Enivej, sve je okej, konačno ću zaspati mirne duše i čiste savijesti. Nakon što sam je sinoć sanjao u noćnoj mori, nadam se da će noćas bit malo lijepši san.
A znate, ona vam obožava Davida Graya i Yannija. A rekla mi je da ni ne zna kako izgledaju.
Kao mali znak pažnje poklanjam joj vizualni izgled dvojice njezinih glazbenih favorita. Eto, dodat ću i link na službenu stranicu na sliku, pa koga zanima nešto više nek pogleda. Eto, radimo na popularizaciji Davida Graya i Yannija Chrisomallisa.

A jest fačone ovaj Yanni
Što je muškarac bez brkova,a?!
Onda se meni žali da je žulja, a vidi ih u njega.

David Gray
David Gray
Pa nije ni ovaj Gray loš, baš je onako zgođušan. Pravi stas za onakav glas.

Umjesto zaključka: Ako skombinirate Yannija i Davida Graya dobit ćete približni fizički opis Maroonsa. Zgođušan, intelektualni look, skupa odjelca(lof!)...ah, što da vam kažem nego...

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 07.12.2005. u 23:21 sati.