Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Najsretnije biće na kugli zemaljskoj

Nakon onog dana D kada sam opet udahnula punim plućima, osjećam se božanstveno. Pretpostavljam da se to osjeti i vidi na meni jer, od tada sve je krenulo na bolje (kuc, kuc u drvo).
Što se tiče posla, čak i tu s dobroga ide na bolje. Ima nekih prijedloga, nekih novih projekata, nekih novih ideja koje, ako prihvatim i odradim, mogu značiti veliku odskočnu dasku za moju karijeru. Naravno da ću to prihvatiti. Iako je 12. mjesec poznat po prazničkom raspoloženju i domjencima, ja ću malo stisnuti zube i, uz uživanje, ostvariti i poslovne ciljeve.
Ma, to je ono što je popratno. Ono što me dodatno motivira jest jedan poziv na kavu. Ma, akteri su već poznati.Onaj Mlađi dečko i ja. Međutim, nije bitno. Bitno je da je osoba suprotnog spola opet izrazila želju za mojim društvom. Sat-dva dobrog društva neće biti na štetu. Upravo suprotno :)

Ovaj mjesec je, unatoč Božiću, u mojoj okolini mjesec darivanja. Tri jako dobre prijateljice imaju rođendan. Ja imam rođendan koji se bliži pomalo. Božić dolazi. Pokloni se dijele na sve strane. Vesele. Ja sam već započela i s kupovinom, ali i s dobivanjem. Jučer sam dobila vijest da me čeka predivan poklon. Danas sam dobila predivan uranjeni poklon.

Eto, posao ide. Muškarci se polako vrte oko mene. Snage i volje za treninge imam više nego obično. Zdravlje i fizička kondicija nikad bolje.

Ja imam samo jednu želju za moj rođendan, za Božić i za Novu godinu. Neka mi svaki mjesec u slijedećoj godini bude ovakav kao što je ovaj 12. započeo. Ja ću biti najsretnije biće na kugli zemaljskoj.


Post je objavljen 03.12.2005. u 17:47 sati.