Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

..report.. koncert u Tvornici..

* provela u Tvornici 7 sati-od 8 navecer do 3 ujutro (prohujalo s vihorom..tj.dimom, duhanskim..u alkoholnoj izmaglici =))

* prošvercala pola litre soka od ananasa i 2 bombice votke =) (znam znanje..ali psst! ;)) (BITNO: i Zubalo je švercala cugu -ok? ;))

* derala se ko idiot iz drugog reda na sve pjesme Svadbasa, Urbana, Massima i kompanije

* pjevač Ramireza i Vatre su se zažvalili (as in: french kissin') - sad kad sam i to vidjela (čak uduplo..ah taj alkohol..hihi) mogu umrijet sretna =))

* bila u apsolutnom deliriju (skupa sa Zubalom) kad je Massimo ispunio našu želju (ispisanu na poleđini vježbi iz biokemije-znala sam da imaju neku svrhu, bilo je samo pitanje vremena kad ću otkriti koja je to!) 'Odjednom ti'..bog ga blagoslovio!! =))

* popila puno..

* spavala malo

* zaspala u 4, 'probudila se' (citaj: iz stanja horizontalne krepaline presla u stanje vertikalnog zombiJa) u 7 i 15.. i onda opet u 7 i 50 =)

* zakasnila na predavanje

* popila 3 kave.

* još uvijek mi se spava

* imam podočnjake do poda

* kasnim na praktikum gdje ću 3 sata kljucati i pokazivati nadobudnoj mladjoj generaciji sta gdje trebaju oznaciti (unaprijed isprike zbog eventualnih (čitaj: učestalih =) davanja krivih informacija.. molim imati razumijevanja i po mogućnosti kupiti mi još jednu kavu..)

* need krevet.. opako trebam krevet..

Žudim za horizontalom.. jastukom.. poplunom.. MAtildom (moja krava-termofor).. ili bar pivom =))



Post je objavljen 02.12.2005. u 15:14 sati.