Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Ipak se kreće

Iz kola u kolo atmosfera u momčadi je sve bolja. Vidljivo je to i na terenu i van njega. Momčad, izgleda, konačno postaje "klapa". Tako se dešava da, bez obzira kakvo je vrijeme svi dolaze na treninge, a ono što je bilo nezamislivo u prvih nekoliko kola sada izgleda tako normalno i jednostavno. Nitko ne pamti, bar u zadnje četiri godine, da je na gostovanje otputovalo više nogometaša nego što Sloga ima dresova. Službeni predstavnici kluba konačno mogu delegatima dostaviti sastav puno prije početka utakmice. Ranijih godina je bilo uobičajeno da predstavnik Sloge donese sastav 10-ak minuta prije početka utakmice, bez obzira što Sloga igra kao domaćin. Sada se već može govoriti da trener Jozić polako stvara standardni sastav kojeg može izdiktirati znatno prije početka utakmice. Trenutno standardni sastav Sloge izgleda ovako : Mladen Marinčić (1987.), Kristijan Matišić (1988.), Zdravko Šekerija ( 1985.), Nikola Miličević ( 1988.), Zdravko Fišić (1963.), Damir Juričić (1981.), Ivan Matišić (1985.), Josip Posavac (1981.), Joakim Perić (1984., Mario Glavaš (1980.), Vinko Bandić (1987.). Još su tu Jakov Bandić )1988.), Pero Škoro ( 1986.) Kristijan Juričević (1988.),Matej Novaković (1988.), Franjo Tomić (1987.), Ivan Katović (1990.), Boris Jurleta (1987.), Ako se za stalno vrata Jurica Grubeša (1982.) i Vlado Grubeša (1983.) za što postoje realni izgledi, Sloga će, sigurni smo, biti stabilan drugoligaš.
Da sve ide u dobrom pravcu govori i sve bolji rad, opet moramo istači, dijela ljudi u upravi. Tko još pamti kad su nogometaši zadnji put dobili nešto od opreme? Zadnje dvije sezone nastupali su uvijek u istim dresovima, a sve ostalo kupovali su sami. Od onih famoznih poraza u Konjicu i u Mostaru ( protiv Lokomotive) sve ide na bolje. Kupljeni su novi dresovi, doduše tamno plavi, pa su nogometaše malo razočarani (navikli su na crveno bijelu kombinaciju), a pravo iznenađenje nogometaši su doživjeli kad su članovi Izvršnog odbora kluba na jedan od treninga donijeli 7 pari kopački ( nadamo se da će i ostali nogometaši dobiti kopačke do početak proljetnog dijela sezone), kao i 10 pari kostobrana što im je najviše nedostajalo. Konačno će i Sloga moći izvršiti izmjene nogometaša bez one ružne slike kad rezervni nogometaš mora uzimati kostobrane od nogometaša koji izlazi iz igre.
A da to ne bi bila jedina iznenađenja članovi Izvršnog odbora su se pobrinuli angažirajući se na uređenju samog stadiona.





Post je objavljen 26.11.2005. u 18:41 sati.