Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Apple pie gets me high...

Kad je Maroons deprimiran, gdje drugo da pođe nego u stari brlog, kod Mame Maroons i Braće Maroons. Mama Maroons sutra slavi ročkas. Taman je pekla kolače za svoje kolege na poslu kad sam stigao u brlog. Aaaa, pita od jabuka, kažem ja. Nije za vas, odrješito će Mama Maroons. Braća Maroons pokislo su sjedili u kutu upijajući svaki miris iz pećnice. Mogao sam primjetiti da je situacija bila kritična. Ipak, nije ni Mama Maroons aždaja, ostavila nam je okrajke. Uf, bilo je to iskustvo koje se pamti. Ko mali Romi navalili smo na to suho zlato, stukli okrajke za sekundu. Naravno, oblizali pjate. Odmah mi je bilo lakše. Nema ništa bolje od pite od jabuka kad je radi Mama Maroons. Po pravilima struke.
Najgore je bilo kad je Mama Maroons ostavila malo kolača meni da se zasladim sutra. Taj postupak unio je razdor među Braću Maroons(oni su ostali na okrajcima). Dok sam ja sretan bježao iz kuće dižući u zrak kolače, skakučući od sreće i vičući:"Živila Mama Maroons!!!!", ova druga dvojica su mrgudno prokomentirali, nisam razumio što(nahebao sam kad se opet pojavim u Maroons Family brlogu!).
Sad fino s visokim šećerom u krvi, sit, zadovoljan i dobrog raspoloženja idem spavat. Noćas ću umjesto brojanja ovaca brojat pite od jabuka.

Malo sam izmjenio izgled bloga. Par intervencija, ništa što bi drastično promjenilo izgled MDMC-a. Umjesto starog loga "Death on your PC" konačno sam iskopao na netu pravi logo, baš kakav sam i zamišljao. Uz "Dirty" Harryja Callaghana(inače njegov nadimak mi je bio inspiracija za naziv bloga) najbolje pašu ove ludosti, brutalnost i prostote na blogu. Preporučam ciklus o Prljavom Harryju na HTV-u, čini mi se nedjeljom.
Također, maknuo sam one sličice sa dna bloga, nisu ispunile svrhu, tj. imao sam neke druge planove s njima, ali to se nije ostvarilo, pa eto...ćao sličice...
Institut pjesme mjeseca sam također ukinuo, iz osobnih razloga. Nekako sam shvatio da previše volim te pjesme da bi ih prostituirao po blogu. Ako mi sine koja lijepa pjesmica, stavit ću je na post.
Sve ove promjene trebale bi rezultirat lakšim otvaranjem stranice, da vam MDMC učinim još pristupačnijim.
Toliko od mene za večeras...

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 16.11.2005. u 23:04 sati.