Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/illuminati

Marketing

Naš predsjednik nam objašnjava NWO

...Učinit ćemo sve što je do nas da ova zemljopisna i politička regija u cjelini postane stabilna i sigurna (homeland security u hrvata); demokratska i prosperitetna. Poštovat ćemo preuzete međunarodne obveze.

No, isto tako spremni smo zajedno s drugim mislećim snagama današnjeg globalnog društva tražiti najbolje odgovore na složene, i ne lake izazove suvremenog svijeta. Novi svjetski poredak ne znači stvaranje jedne jedinstvene države, nego društva koje živi u zajedničkom vrijednosnom sustavu: demokracije i gospodarskog prosperiteta...

više na: predsjednik.hr

Zanimljivo je da je naš katolički tjednik »Glas koncila« prenio Mesićevu zakletvu bez te rečenice. To je onaj broj Glasa koncila u kojem su, prije četiri godine, na naslovnoj stranici uslikani kardinal (onda nadbiskup) Bozanić i ondašnja, da prostite, američka državna tajnica Magdalena Albright. Što je to predsjedniku Mesiću trebalo, kad je poznato da jedinstvena svjetska vlada postoji odavno u tajnom obliku, a u novije vrijeme i javno djeluje. Po uputama te vlade grade se i razgrađuju, nažalost, države, narodi i ideologije po cijeloj kugli zemaljskoj. Najnovija ideologija koju širi jedinstvena svjetska vlada zove se globalizam. I njega je iznjedrila majka svih izama – liberalizam.

Jedna od akcija jedinstvene svjetske vlade, preko njenih pučana – globalista, događa se već godinu dana i u Iraku, zemlji koja je prije početka rata protiv nje imala 18,271.000 stanovnika na 438.317 kvadratnih kilometara. Što, zapravo, hoće jedinstvena svjetska vlada u okviru svog generalnog plana (jedan planet, jedna vlada, jedna država, jedna kultura, jedna ideologija) preko svog glavnog planetarnog policajca, Sjedinjenih Američkih Država? Rat u Iraku je, po mom mišljenju najprije obračun sionista (onih koji žive i djeluju u skladu s Protokolima sionskih mudraca) s islamom, nakon što su primirili dvomilijardno kršćanstvo. Općepoznato je da u islamske redove vrlo teško mogu prodrijeti druge vjere, ideolo gije i svjetonazori zbog same strukture islama. Poslije judaizma islam je najneskloniji asimilaciji od drugih svjetskih religija.

Drugi razlog razaranja Iraka je uništenje pramajke svih civilizacija za koje znamo, sravnjivanje sa zemljom kulture nekadašnjeg Babilona, Mezopotamije, područja oko čuvenih, drevnih, a i danas slavnih rijeka, Eufrata i Tigrisa i ogromnih muslimanskih bogomolja u Iraku od stoljeća sedmog da bi bezbrižno mogao cvjetati novi svjetski poredak.

Treći razlog rata u Iraku je pokušaj osiguravanja mirnije budućnosti Židovima u njihovoj državi Izrael vojnim zastrašivanjem susjednog arapskog islamskog svijeta. Gotovo da nema dana a da Palestinac ne ubije Izraelca ili obratno. Očito je da se mnogi arapski politički čelnici još nisu pomirili s tim da je tu, između njihovih država, mjesto i državi Izrael.

Post je objavljen 06.11.2005. u 01:20 sati.