Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

GUESS WHO'S BAAACK?

eto mene opet... vlasnika 90% dionica ovog bloga *sigh*. bla bla ne ide me zadnjih dana. uglavnom...

sve je počelo u prošli četvrtak ujutro oko 5 sati kad sam osjetio blagu bol u mojoj tibi aka stomaku (lolić) no nisam se osvrto na to. došo u školu u 8 i onda me jače zabolio stomak i trpio sam trpio preko testa iz gospodarstva do smijanja iz prava (dečki vole uvaljivat curama) i onda sam ošo kući do koje sam jedva došo. THE PAIN WAS HORRIBLE! ležo sam nekih 5 sati i onda kad sam skužio da bol neće proći ošo sam kod svoje doktorice i dala mi je uputnicu za... KIRURGIJU (dramatična glazba u pozadini).
došo ja tamo (bilo oko pol 7-7) neki ćelavi doktor me pregledo. skinio mi gaće i počeo me lupkat po stomaku (mislim u sebi, WTF čovječe, udaraš me u stomak a skinio mi gaće, WTF???) i kaže idi na pretrage. na pretragama sam piškijo (lol) u čašicu i onda sam moro dat malo krvi iz srednjaka (ja već zasuko rukav a ona me nekim klinčićem ubode u prst, aj dobro) i onda sam se vratio kod onog istog ćelavca al je imo pojačanje u vidu starijeg čoeka s naočalama. i on me lupko po stomaku i reko: morat ćemo ga ostavit preko noći, jako je osjetljiv. i tak... dobio sam prvo sobu 6. na 4. katu.
ušo ja tamo kad ono neki dida stoji kraj umivaonika i čupa iglu od infuzije. krv šikljaše na sve strane (ja sebi: od svih soba u ovoj bolnici on je moro biti baš u mojoj LOLČINA). no dobro nisam dugo tu bio, malo veze, štela i ilegalna djela i premješten sam u sobu broj jedan đe je bio normalan i simpatičan čovjek sa svojih 40-ak godina. odma sam obavijestio kolegicu iz razreda koja je već nekoliko dana bila u bolnici zbog istog problema - slijepog crijeva i došla je do mene i malo smo pričali i eto. noć sam proveo dosta nemirno. spavo jesam ali slabo. sutra ujutro buđenje u pol 6 (mrmlj mrmlj). na viziti su mi doktori rekli da ću bit operiran...

NASTAVAK SLIJEDI KASNIJE (da nebi bilo jebemti pas kolki dugačak post, neć ja to čitat)

eo neka pošalica koju treba doradit (smislio sam ovo ležeć u bolnici): studira mujo medicinu i sad na ispitu (kakoli već, jel) dobije pitanje: ŠTO JE BILO? a mujo odgovori: ništa. LOL. ah jesam očajan (esp. debil).

PEACE!

Post je objavljen 02.11.2005. u 17:31 sati.