Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

..every move you make...i´ll be watching you..

ja živim u gradiću peytonu majke mi.
izvana naizgled mirno naselje, sve ala "kućice u cvjeću" a kad se ide malo dublje analizirati psihološka analiza okolnoh susjedstva..dobijete sve profile ala " Đek Trbosjek".
neznam odakle ni počet...možda od pedera iznad mene čija mie pokojna vještica aka nezakonita žena ,čija bi psihotična kći znala satima stajat u vrtu i gledat u nas dok bi jeli na balkonu, naručila da mi eliminiraju prijašnjeg psa.
to su učinili na način da su za posao angažirali susjeda iz kuće preko puta mene, čiji je hoby od malih nogu bio ubijanje životinja ( mačke su mu specijalnost ), i tako taj šepavi kretenoid nam pustio psa iz dvorišta i doveo ga nama na terasu i sa 3metka ga upucao. metci su odzvanjali cijelim susjedstvom a pederčina iznad mene nije čula ništa jer je:spavao.
onda....u toj istoj kući živi u pijanac ( koji je ujedno i napumpao svoju ženu koja je porodila ono šepavo kopile sha ubija životinje tek tako..) koji umjesto zraka udiše alkohol.
kada se napije baca nam cigle na terasu jer šatro moj toto laje. laje a spava u mojoj sobi. mda.
bacio mu je spužvu natopljenu mašću, a zna se da kad pas to pojede da može uginut bez beda. srećom da je moj toto pizdecija koja ne jede spužve...
policija nam je jedan period bila redovni posjetitelj.
s moje ljeve strane su pak živjeli podstanari ( noir- tvoja ex kućica u cvijeću ) koji se svoje dvoje djece naganjali po dvorištu sa šibama po cijele dane. bolesno.
a onda ima i ona bolesnica koja bi uistinu umjesto grudnjaka mogla furat padobrane..koja se samo ko u horor filmovima pojavi nama na vratima i onda sjedi satima kod nas, meni iritriajući želudac svojim masnim rezancima koji kao da liče na kosu..ili kad dolazim doma pa vidim njenu faci za zastora...sledi mi se krw u žilama..

dobro....na swe sam se ja te ljude i navikla al ono sha me totalno IZBACILO FROM D TAKTA je to..ako se tko sjeća onog tipa koji mi je bio na prozoru? e pa...taj isti kojeg tako jako zanima moja persona kako leži na krewetu i čita hemigveja za lektiru...e pa taj isti je jučer opet bio u posjetama.
dođem ja doma izvana i ono da malo proluftam sobu ( bilo e oko 3.30 ) i vidiš grilje sve razvaljene i raširene...ja luda. nakraju smo ja i stara ( koja se ufurala i inspektor kluzo spike ) zaključili da je to taj tip napravio u roku prethodnih sat vremena jer je ona zatvorila prozor sama prie sat i sve je bilo oke.
meni je maike mi došlo da skupim prnje i neznam di pobjegnem..ono..bljakec!
danas ujutro smo skužili čak i kud je došao...preko vrta psiho susjeda koji imaju podstanara koji nam je sumnjivac br.1.
stara i njena ekipa su osmislila da postavimo neku boju pa da ona idemo provjeravat po kućama. dala mie sprej za poprskat da ga držim kraj sebe. oke...malo pretjerujemo ipak a?
kako god da bilo..nie ni malo ugodno.
i mrzim ovo jebeno selo i swe sadržaje u njemu i swe swe..i jebenu općinu koja još se ne izjašnjava dal će da da pare il ne :)
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 23.10.2005. u 16:33 sati.