Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nacrtani

Marketing

VJENČANI PRSTEN UZROKUJE IMPOTENCIJU


Slaveni uglavnom ne nose burmu duže od četiri sata na dan. Najnovije istraživanje dokazalo je da su u pravu - dugo nošenje burme dovodi do gubitka seksualne moći.

Uvriježeno vjerovanje da dugogodišnje nošenje burme može kod muškaraca inicirati mnoge seksualne poremećaje, koji eventualno mogu završiti djelomičnom ili potpunom impotencijom, bazirano je na stanovitim znanstvenim razlozima, pokazalo je najnovije istraživanje bjeloruskih znanstvenika, provedeno u 17 europskih zemalja, na uzorku od nekoliko desetaka tisuća oženjenih muškaraca.

Štetnost konstantnog nošenja vjenčanog prstena potvrdio je i poznati bioenergetičar Sergej Gagarin, koji je svjetsku slavu stekao liječeći Donalda Trumpa.
Prsten smanjuje protok energije kroz prst, a upravo kroz prstenjak prolazi tzv. bubrežna linija, koja kontrolira muškarčevu urološku, ali i seksualnu sferu. "Ako muškarac prsten uopće ne skida, seksualni problemi su mu zajamčeni", tvrdi Gagarin. Ipak, 'bračnu' impotenciju lako je izbjeći.

Ako oženjeni muškarci ne žele imati problema u krevetu, vjenčani prsten trebaju skinuti prije spavanja i dopustiti 'napaćenom' prstu da preko noći odahne.

Slaveni, pak, ovo sve vrlo dobro znaju, jer vjenčani prsten ne nose duže od četiri sata dnevno. Njihova je seksualna snaga zbog toga jaka, što potvrđuju i drvene slavenske priče. Slavenske obitelji tradicionalno imaju mnogo djece.

Bjeloruska istaživanja trgnula su i engleske znanstvenike koji su, iako u početku skeptični, potvrdili otkrića svojih istočnih kolega.


Post je objavljen 16.10.2005. u 15:20 sati.