Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/music

Marketing

UM.. HI!

Je, stvarno dugo nisam pisala. I ne zato jer se ništa nije događalo. Pa pišem danas kad nemam pojma hoće li mi se život sutra raspasti u milijun komadića, a mogao bi. Ali sad ne mogu ništa u vezi toga poduzeti pa se neću ni zamarati time.

Nego.. od 15.06 kada sam zadnji put pisala se desilo dosta toga - preprepredivni NoMeansNo i tulumčina zaista dostojna tog imena nakon koncerta pa 2 dana u Velikoj na DirtyOldFestu (moja ljetna ljubav - Against Me! je svirala tamo - ljudi slušajte njih, ako postoji kondenzirana zabava to su oni) pa preko ljeta ništa posebno (nisam išla ni na Calexico ni na Dino Jr ni na išta zapravo). Onda je došla jesen i povratak u Zagreb gdje gledah živahne Bejbize i preskočih Punk Indijance (khm) preživjeh Vunene i Bilk na Operaciji:Grad pa onda preskočih i Walkaboutse a i neke bendove u petak u Spunku (pod preskočih mislim na to da sam tjekom koncerta stajala ispred mjesta događanja i blebletala.)

I onda je jučer bio "prvi pravi KSET" nakon ljetne pauze i bilo je baš lijepo. Svirali su nam Caribou koji su tu bili i prošle godine pod imenom Manitoba. I odlični su bili. Sezona je počela u zadnjem trenutku, da je bilo kasnije, sigurno bi na to sad gledala kao na loš znak.

Eto. Možda napišem i nešto što bi se moglo nazvat i konkretnim uskoro. Vidjet ćemo kako ću preživjeti sutra.

Post je objavljen 02.10.2005. u 19:58 sati.