Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/virtuela

Marketing

Reykjavik, petkom navečer

Preksinoć sam se čula s Davidom koji mi je ispričao šokantnu storiju o tome što se dogodilo njegovoj frendici prošli petak navečer.
Cura je slavila 18-ti rođendan - David je s njom i škvadrom izašao na večeru, ali se on vratio doma relativno rano, jerbo je sljedeći dan zorom radio.
Već tijekom večere mala je jako puno pila i David ju je upozorio da će joj biti loše, na što mu je ona rekla da je to NJEN rođendan i da bu ona pila koliko hoće.
Ondak je David otišao doma, a nastavak priče je saznao od Smaurija (Djetelinka), frenda koji je s tom frendicom proveo ostatak večeri.

Prvo su Djetelinko i cura otišli u neki noćni klub gdje se mala oblila do daske, a tamo joj je netko izrezao tašku i ukrao novčanik s debit karticom (digli sve što je imala na računu, oko 300 ojra) + mobitel.

Ondak su njih dvoje izašli jope u neki bar na cugu gdje je mala skužila da su je opljačkali pa je onako pijana izbauljala vanka i krenula tražiti svoju bankovnu karticu. Djetelinko je ostao za šankom, zaćatavajući barmenicu, a kako se frendica nije vraćala, za nekih pola sata - 45 minuta, otišao ju je Djetelinko tražiti.

I nađe on nju negdje downtown, mislim centar Reykjavika stvarno nije veliki da nekoga nećeš naći ako ga tražiš, posebno u petak/subotu navečer, i mala plače... Srela je neku pijanu škvadru, njih četvoricu, onako pijana ih je napala da su sigurno oni ukrali njezinu šugavu karticu, a ovi su je ni pet ni šest - silovali!
Veli da bi jednog od njih prepoznala, ali David kaže da ih (zasada) nije otišla prijaviti na policiju. On za cijelu priču kao ne zna - to mu je sve Smauri rekao u povjerenju.
I to je bio maličkin 18-ti rođendan. Strašno!!!

Inače, kaže mi David da su ti "gang-raping" slučajevi u petak i subotu navečer u Reykjaviku sve učestaliji. Izgleda da se i Island mijenja, ne nužno na bolje...

Kad budem u boljem raspoloženju, opisat ću kako Islanđani loču....


Post je objavljen 22.09.2005. u 10:13 sati.