Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Maroons OPEN Mind Club(?!)

Već par dana se razmišljam o jednoj izmjeni. Mislio sam da bi o ovako važnoj promjeni trebalo, a i bio bi red, posavjetovati se sa članovim, tj. vama. Moram i obrazložit promjenu:

1. Ovaj blog koji nosi slavno ime novovjekovnog mislioca Maroonsa razvija se u određenom smjeru, koji ovisi o trenutačnom stanju psihe autora i njegove volje da se na blogu izjašnjava.

2. Kako je danas cijeli svijet, umrežen webom i drugim novotarijama toliko bolestan i "prljav", odnosno iskvaren, konstatacija iz naslova apsolutno je suvišna i stoga istu treba brisati.

3. Kako sam JA, Maroons, prema svojim opažanjima o životu i ljudima, i svemu što ide s tim, razumio da je trenutačno stanje u svijetu stanje diskriminacije svake vrste, od rasne, spolne, dobne, psihičke i fizičke...odlučio sam dati na razmatranje prijedlog da se u naziv bloga riječ "dirty" zamjeni rječju "open", time određujući svoj čvrsti smjer u budućnosti.

4. Riječi "dirty mind" nemaju neko posebno značenje, ali riječi "Open mind" mislim da itekako imaju i da ih svakako treba propagirati kao način života. Upravo riječi "Open mind" u sebi predstavljaju sve ono što Maroons propagira: čovječnost, liberalan duh, sućut, poštenje, hrabrost, iskrenost...Te riječi u sebi nose onu ideju koja se u mislima Maroonsa vrzmala još od vrtićke dobi do dandanas.

Ovaj prijedlog dajem na "prvo čitanje", i unaprijed zahvaljujući molim da podržite ovu humanu akciju.

Post je objavljen 20.09.2005. u 11:48 sati.