Reiki Svjetlost Ljubav Energija,reikisvjetlost.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reikisvjetlost

Marketing

Reiki Svjetlost Ljubav Energija

Svjetlost Ljubav EnergijaReiki se podučava na seminarima koje vodi Reiki Majstor-Učitelj. Uvođenje u tehniku Reikija odvija se putem usklađenja ili inicijacija.
Postoje 3 stupnja Reikija.

I stupanj Reikija kojim nakon minimalno dvodnevnog, a optimalno četverodnevnog seminara, postajete Reiki terapeut ( praktikant) I stupnja.
Uvodjenjem u 1. stupanj Reikija praktikantu je trajno omogućeno korištenje i rad s Reiki energijom jednostavnim polaganjem ruku na pojedina mjesta na tijelu, kako na sebi tako i na drugim osobama, ali i na životinjama i biljkama, na vrlo prirodan način.

II stupanj Reikija kojim nakon dvodnevnog seminara postajete Reiki terapeut ( praktikant) II stupnja.
Uvodjenje u II stupanj Reikija, praktikantu omogućuje korištenje Univerzalne energije na mentalnom nivou. Uče se simboli koji usmjeravaju energiju kroz prostor i vrijeme pa se Reiki tretmani mogu slati i na daljinu, bez fizičkog prisustva osobe kojoj dajemo tretman. Na ovaj način Univerzalna životna energija čini preobražaj odredjenih situacija i cijelog spektra emocionalnih i mentalnih stanja kao što su potisnute emocije, strahovi, šokovi, na način da osoba može doći do osobnog sagledavanja situacije, a samim time i djelovati u onom smjeru koji će donijeti iscjeljenje. Spektar djelovanja II stupnja je izuzetno opsežan i primjenjiv na sve situacije koje dotičemo svojim životom.
III stupanj Reikija kojim nakon minimalno petodnevnog seminara postajete Reiki Majstor- Učitelj.
Objedinjuje u sebi Majstorski i Učiteljski stupanj. Pojedini ga Majstori –Učitelji dijele na dva zasebna stupnja, tzv. IIIa i IIIb stupanj. U tom se slučaju na IIIa stupnju dobije majstorski simbol za osobno korištenje, ali ne i znanje Učitelja koje omogućuje daljnje prenošenje znanja na buduće Reiki praktikante. Objedinjeni IIIa i IIIb stupanj osposobljava praktikanta za prenošenje znanja i osposobljavanje novih praktikanata putem seminara.

Pozdravljam vas u Svjetlosti i Ljubavi!
Namaste!



Post je objavljen 20.09.2005. u 10:08 sati.