Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

MATIJA POLUDI...

Kao što znamo naš kolega se unesrećio na lunaparku! Break dance (vožnja koja treba biti najbolje osigurana zbog naglih promjena gravitacije i brzine) košto ga je jednog slomljenog rebra, par šavova na stopalu i najšokantnije - 3 pršljena kralješnice su slomljena il nagnječena il štajaznam.
Ovako je to bilo po priči kolegice Lele - Danijele, citiram: "matija je bio nervozan prije vožnje, rekao je kako se mora dobro držati. nakon nekoliko trenutaka sigurnosni se pojas otkvačio i matija je izletio van."
Naravno, gradom kruže urnebesno smješne glasine. jedna od njih: "On se vozio, usto se, počeo plesat i skočio i slomio se!" Pa koja je budala to smislila majko isusova? A danas je franji neka treba preko mobitela rekla da je matija umro. pa te ljude treba zapalit.
smješno je kako je čudno kad se takvi tračevi pričaju za osobu s kojom si bio u trenutku nesreće i slično...
danas smo ga isli posjetit u boolncu. uzeli mu 2 kile banana (jerbo gledali smo onaj crtani uradak BANANAMEN i pomislili... hm... možda matija brže ozdravi... la la) koje sadrže puno kalija i kalcija valjda. bili smo marijan, žika, buri, jozinovićka i ja. sve je bilo super i dobro i počastio nas matija tofifom i sve fino krasno dok jedna osoba nije srušila nešto u čem je bilo nešto što se, jel, prosulo.
matija mi smo uz tebe! nedaj se ines... khm... matija!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 19.09.2005. u 19:52 sati.