Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

Spičles...

Freethinker: E jebate taj jeger….
Nenya: Jebate lesa, joj e to kuhano vino i ono nekuhano, ma sad sam u stadiju di mi se tako fucking shevi!!!
Free: Čuj, koka, jes da imamo dugu povijest i tako to, al nemoj me pliz noćas isprepadat u sobi…ono…lovit na prepad….nisam u stanju ni krevet točno pogodit, a kamoli nekaj drugo i suptilnije građe…
Nenya: Mah jong, možda ti moj buraz uleti u sobu… pa te malo na lijep način isprepada, koliko sam ja vidjela može se pohvalit sa…. Eh jesam bila brza u ovom donošenju cuge a ?
Free: ODVRATNO SI ODVRATNA. To ti je brat!EJ!!!!!!! Jebala te ta hare krišna, majke mi ak još jenom čujem tu stvar, odo bljuvat. I nisam ziher da ću školjku pogodit.
Nenya: ma kaj ja mogu kad se on u boksama il u onim svojim dječijim gačama prešetava pred menom…. Mi smo ti otvorena familija svi zaejedno u kupaoni pa haj lajf! Šala mala… a kaj ti imaš protiv krišne mamicu ti dragu ona veli ja sam haj on ju nov vat , to me diže i odvraća mi misli od onog idiota koji je u Zagrebu a ja bih ga sam tak malo….
Free:koje boje su gaće? I gaće s pišu sa Ć, a ne sa Č (nje nje n nje nje njeeeeeeeeeeeJ)))))))))) Gleč, ja svog braceka promatram kao aseksualnog i trudim se izbjegavat ga u gaćama. Pa brat mi je jebate, ne zanima me kaj ima il nema!
Uostalom, nemoj ti meni sad s tim spikama, em buraz u gaćama, em tvoj nesuđeni kreten, em ti i tvoj p(š)evac, em ja i moja apstinen cijska kriza, em sam pijana i sad ….mislim….ma nisi humana nit kolegijalna nit …..votever…ima još kaj tog jegera negdje….??
Nenya: što se tiče Č iliti Ć lapsus calami, eh eh ja ti znam i latinski. Kaj se tiče gaća e pa nemrem ja njega otjerat iz kuće, kaj ja mogu kaj on se tak šeta! Gledam ja na njega kao aseksualni objekt jer bog te puta kad je zadnju put bio sexualni objekt. A jeger, evo ga tu pod stolom samo reci ja točim…. E a kaj ti misliš o smislu života?
Free: Zakaj tebi uvijek prorade ti centri za izumrle jezike kad si pod šusom, a? smisao života…..moram piškit opet,a ne da mi se do kupaone…. Nego, veliš…ima se kaj vidjet?...
Nenya: eh ja ti pod šusom sjetim se ja reznih stvari kao npr. kako dobro obaviti jedan job! E a daj odi na Wc jer ne želim imat flekicu na krevetu! Ajd pliz! A kaj se ima vidjet jebate lesa GODZILA!
Free: pa nemoraš za to bit šusom, ajme meni….neugodno si me iznenadila…kaj jošne znam o tebi?! Ne boj se za fljekicu, sve je ander kontrol. Jet.
Godzila? Al to ti je brat!!!! Buraz!!!! EEEEJJJJJJ!!!!!
I onda kad ga ja isprepadam u sobi kad se vrati, onda bum ja za sve kriva….al, ak nije dugo, hm……moglo bi bit zanimljivo…ajme ne vje(upali faking svjetlo, kurca ne vidim!!!!)rovat da pričamo otvom bratu u kontekstu gaća i mrcina,,,,ajme…….ajmos e mi kolektivno prijavit u jankomir…..
Nenya: kad vidim ove greškice u pisanju mislim da bi se kogle prijavit u društvo liječenih alkoholičara, eto baš se otvara jedno tu kod mene… Ma kaj ti briješ srtara, pa ima oči, kaj sad ti tu nekaj nabacuješ na bla nekaj, pa on mi je burazer moj, hallloooo… a ćuj tvoja apstinencijska krizetina i njegova ista pa mogla bi stavit natpis na sobu «slobodno, poslužite se, supermarket od 00-24»
Free: fukso pijana. Ja bum si nakon ovog morala nekaj popit….ruke mi se tresu….
Nenya: a mene polako boli glava, a i ti si mi nekako sve više privlačnija: )
Free: jel se ja moram zaključat noćas il kaj?....
Nenya: uzela ja ključ, na hebala si!!! Star kaj ćeš kad prigusti uf!
Free: a viš, a mislila ja oću ponijet dildo,neću ponijet dildo…
Nenya: imah ja dildosa!!! E idemo sad a?
Free: aj…


Post je objavljen 13.02.2005. u 02:56 sati.