Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

Halo svijet!


Kamen velik kao Mercatorova zgrada pao mi je sa srca i želuca jer je materijal za novi album jako opako pri kraju. Finito, kompleto, kraj, šlus – za koji čas će biti i apsolutno gotov! Gospodin Maiv luđačkim tempom isproducirao postojeće stvari a plus na sve to je i gomila vokala koje smo neki dan snimili u njegovom improviziranom studiju. Tom procesu pomogao je i Slaven, kao tehnička podrška i dobar sudrug u ispijanju piva, vina i trošenju cigareta. Prošli album “Blueberry....” je bio u potpunosti instrumentalan dok će na “KA (Ovostrano – Onostrano)” više od polovice albuma biti iz-em-sijano. Tekstovi su raznorodni i pokrivaju priče od Gizma koji je za potrebe jednog TV showa bačen u napalm, preko čovjeka kojemu je glava odjednom prirasla za stol, pa do raznih poskočica i stadionskih himničnih uzvika tipa “Joj, stadionski noj!” ili pak “Lupa, vrisak, nepoznati čovjek – odbaci se pored nas i zasmrdi na mast!” i tome slično. Namijenjeno za rođendanske tulume maloljetnika i njihove roditelje koji se drogiraju galonima gemišta i staročeškog piva!:)

Došlo je i do promjena na “ONOstranom” dijelu albuma. Tu će se naime, uz tridesetak minuta mog avangardnog izraza naći i Maivovo pomaknuto viđenje nekoliko stvari sa “OVOstranog” dijela. Kompletan popis glazbenih brojeva postavit ću tek po završetku posla.
Ako ti se glava već petlja od “ovo-ono” priča, a ti pričekaj cede pa poslušaj. Jer jedan ton govori više od sedamdeset tisuća brbljavih baba na esidu!:)

Sad, upravo je najvažnija sitnica da treba naći izdavača koji nije šugav, pa da objavi taj album u nekom zgodnom broju primjeraka i malo ga predstavi u ovom i onom dijelu svijeta! Ne znam, poslat ću nešto po vani – Austrija, Engleska, Francuska, Nizozemska i Njemačka pa da vidimo kakav će biti odgovor. A možda se nađe tko zgodan i doma, bio bih vrlo sretan. Dakle, ukoliko imate izdavačku kuću ili znate nekog tko ima, javite mi se. Tako ćete ući u eniklopediju elektra ili bar roka, hehe.

Drugi dio posla je onaj oko pripreme nastupa, u čemu sam također odmakao daleko iako za VJ-ing nisam snimio još niti sekundu. Bit će, bit će a sad idem da se maknem s interneta.
Papapappppapp!

Post je objavljen 15.08.2005. u 22:44 sati.