Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

¤¤ suknja sucks ¤¤

jana ti ideš na ljetovanje...
to je tragihororièna uvertira pod kojom moja stara naziva: kupiti par neophodnih sitnica kako bi moj godišnji bio potpuni doživljaj.
nekoæ su to bile male stvari..ko gaæe ili èarape al kako vrijeme ide..sada smo došli na težu kategoriju-suknje i parei.
nezamislivim verbalnim metodama odvukla me u grad..ni ne znajuæi da sam se tako lako prepustila dogovoru sa ðavlom aka njom samo zato jer je kroz svoj vodièa za šoping majke i kæi..natuknula da æemo iæ na lazanje u papagalo. mali garfild se poveselio i bio je spreman na sat i sate dugotrpnog i nadasve mukotrpnog razgledavanja izloga i starinih monologa sebi u bradu: zašto ja ne mogu ko sve ostale normalne cure kupiti neke lijepe sandale na petice i neku ðipsi suknju. uz neizostavni njen moto : jer to se sada nosi.
sparina u gradu..suknje u izlozima..stara sa mnom_živote moi sha ti ja zgriješih?
vukla sam se iz trgovine u trgovinu za njom i njenim entuzijazmom svaki put kada bi ona ugledala neku suknju kakvu je ona oduvijek zamišljala na meni. meðutim te njene suknje nisu išle na mene jer ja imam šatro naglašene bokove pa je moa stara sa svim moguæim rijeèkim prodavaèicama raspravljala kako ja uvijek teže nalazim suknje.
pitam se da li je od ðenifer lopez stara hodala po duæanima i objašnjavala na dijagramima kako je njena kæer graðena? ne bi baš rekla.
nakon sati i sati besciljnog otkopèavanja i svlaèenja traperica...svatila sam da ni prostitutkama nie lako u životu. al opet...kako bi sve bilo u tonu moe stare: zato neke nose suknje. mda.
kad god bi ostala sam u onim jebenim kabinama sa tim silnim suknjama koe su me bjesno gledale i mislile si: "kaj briješ da si prezgodna za èagu" ( to iz onog jel znate ? votever)..imala sam feeling da bi najradie ih sve škarama izmasakrirala.
da veselo majèino srce i dalje se veseli pobrinula se neka štraco trgovina cipelama u koju ne bi inaèe ušla ni da je tamo zadnji par cipela na svijetu.
" ajme! pogle kako su dobre! zašto ti ne možeš nositi nešto ovako normalno?"
pogledala sam te peterkatne pete i neke odvratne remenèiæe i pomislila da ako ikad budem u onoj gej paradi da æe mi ova trgovina definitivno biti službeni sponzor.

stvarno mie nije jasno zašto moja dir majèica ne može prihvatit da ja nisam njena mala modna lutkica sa izraženim bokovim koa æe se ubijati na štulama aka petama i jednostavno me pustit da ja sama kupujem bez njenih tužljivih monologa kraj mene... ko samo zato ša je ona big madr koa drži sve pare u kuæi...ja moram ispaštat :)))
tugu i bijedu sam utopila na lazanjama.
onda sam je odvela u luè da kupim one cOOL hlaèe sha se èudno vežu. i tamo me osramotila.
onako ispod glasa ko sama sebi a s namjerom da je prodavaèica èuje: " hm.. kako to da tu nisu sniženja..sve trgovine imaju sniženja" žena ju je zamsili malo èula i rekla da bi inaèe bankrotirali.
i onda se preseravala ko neka francuska majka sa njenim izgovorima koe izgovara samo kada želi ko osatvit dobar dojam: " jel imate ORANŽ texturu ovih hlaèa?" ne..ne može reæ "jel imate naranèastih?"
kupila sam hlaèe sa ÐINS texturom i zgiljala æa skoopa sa madmozele majkom. :))

e.sada je veæ gluho doba noæi. neki dan me ona susjeda malo jaèih/puno jaèih porporcija upozorila da me vidla kako u kasnim veèernjim satima dolazim doma.
"bilo je 22.00" sha to nju uopæe briga?
" ah..u moe doba su samo kurve dolazile kasno"
buduæi da je žena teški psihièki poremeæaj i da uz sve one tone hrane pije i tone tableta uopæe to nisam uzela srcu. dapaèe. bilo je ljepo pomisliti da barem ta luðakinja misli da ja imam neki uzbudljiv ljubavni život.
male sitnice èine sreæu :)))))))))
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 11.08.2005. u 03:42 sati.