Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zivot4zove

Marketing

Putovanje

Evo prošla je ponoć,znaći danas je subota,evo bit ću cijelu noć tu pa do tri sata budem ovdje.Ma evo opet slijedi nastavak priče.Ali prije priće odnosno u ovoj prići sam odabrao imena,pa ću napisati ime lika i u zagradi tko je to tako da znate tko je to,tako će biti u 3 sljedečih postova tako mi naučimo tko se kako zove. :)))

U ovom postu će biti duža priča...a ona kreće.

Ušli oni u brod i Andrew(dečko) kaže:ušli smo idemo u kabine...Susanee(majka) će na to ljuto sada se sjetila kaže ona:Što ćete vi sa školovanjem "djeco moja"!!!,uzvraća Melissa(cura):Ma znamo Španjolski školovati ćemo se u Barceloni!!!,a Andrew(dečko) kaže:nećemo sada pričati u kabine idemo!!!.

Hodaju hodnikom i dođu do batlera ja ću vam kofere uzeti i staviti u vašu kabinu,samo koji broj kabine.Susanee(majka) kaže:moj vam je 256,a od Andrewa(dečko) i Melisse(cura) vam je 254.Batler im odnio kofere u kabine.

Išli oni u brodski kafić i kaže Melissa(cura):Jesmo li uzeli novce,pita Susanee(majku),a Susanee(majka) će na to Jesam uzela sam [B]Gestapu(tati) sve novce,ostao je sam,zaraditi će on radi u bogatoj tvrtki.

Noć je Susanee(majka) je legla i zaspala,
a Andrew(dečko) i Melissa(cura) su legli na ležaljku i gledaju u zvjezde,i pričaju vam oni Melissa(cura)kaže:mi imamo dijete kada se rodi morati ćemo ga odgajati,ućiti na neke osnovne životne stvari,moramo ga školovati moramo i mi sami za sebe zaraditi,a ne od tvoje (majke)Susanee uzimati novce,a na to će Andrew(dečko):pa naravno da ćemo ga morati odgajati sve što si rekla si bila u pravu,moramo se i vjenčati u Barceloni,a [B]Melissa(cura) kaže:kud nagliš ima vremena za vjenčanje sada gledaj kako su zvijeze lijepe uživaj u ovoj prekrasnoj noći punom zvijezda na nebu.Andrew(dečko) kaže:Idem u bazen,moram se malo osviježiti.Andrew(dečko) se kupao u bazenu,a Melissa(cura) je promatrala zvijezde i uživala u noćnoj ljepoti..kada se Andrew(dečko) okupao u bazenu otišao je vidjeti što Melissa(cura) radi.Ona je već spavala.I Andrew(dečko) ju je odnio u svoju kabinu..i legli su i zaspali i sanjali lijepe snove.

Došlo je jutro,čuo se zvuk brodske trube tuuuuuu.Došli oni u Barcelonu i brod pristaje.....

Evo vam jednog dužeg posta nadam se da ste sretni ovim postom...jako je dugačakkkkk.

Da još jednom ponovimo dao sam likovima imena sada znate kako se zvou zapamtite ta imena.Andrew(dečko),Melissa(cura),Susanee(majka) i,Gestapo(otac)...biti će tu još puno likova.Kako vam se sviđaju nazivi likova???Post je objavljen 30.07.2005. u 00:39 sati.