Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/linky

Marketing

EVO MALO VICEVA...

MATE: Kad san bija u Americi, ja san ti radija u rudniku na velikin dubinama.
ŠIME: A onda mi reci kakvo se svitlo upotrebljava na dubini od iljadu metri, ako mislis da ti povirujen.
MATE: Neman ti pojma, stalno san radija prvu smjenu.


Umre mladi informatičar i ode u nebo. Pita ga Sveti Petar kuda hoće, u raj ili pakao. On kaže da prvo hoće pregledati kakvo je na obje strane.
Ode prvo u pakao. Tamo softwarea koliko želi, prave cijene, hardware i sve ono što mu se sviđalo. Ode u raj. Tamo se svi non stop mole pa nema niti vremena da sjediti za kompjuterom. Pita ga Sveti Petar kud želi. On reče da bi ipak u pakao. I Sveti Petar ga pusti. Dođe informatičar u pakao i vrag mu stavi okove na ruke i noge, da mu kramp i kaze mu da počne kopati. A pita informatičar:
- 'A gdje je sve ono od prije?'
A vrag mu odgovori: - :'Ono ti je DEMO verzija pakla!'

Stajali muški i ženski kip u parku jedan nasuprot drugom 50 godina. Jednog dana spusti se anđeo i pretvori ih u ljude te reče da imaju 15 minuta na raspolaganju. Odu oni u grmlje i sluša anđel smijeh i šuškanje iz grmlja te kad ovi nakon 15 minuta izađu reče da im Bog daje još 15 min. Na to će muški kip: 'E sad ti drži goluba a ja ću mu kenjati po glavi'.




I DALJE ŠALJITE SVOJE KOMENTARE I PRIJEDLOGE NA MOJ BLOG

A DA, COG I MORPH, FALA VAM NA PREKRAŠNIM SLIKAMA POKUŠAT ĆU IH JA OBLIKOVAT DA STANU NA OVO ČUDO OD BLOGA (ZNAŠ, SLIKE MORAJU BITI FORMAT 200X150 I MANJE OD 20 KB)
ETO, TO JE TO ZA DANAS.
AJ BOK........ :piva


Post je objavljen 20.07.2005. u 19:08 sati.