Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/royale

Marketing

sitno brojim, ne mogu da stojim...

eto. gotovo je sest mjeseci u Minkenu.

interesantno razdoblje za mene, iako se iz mog bloga bas i ne bi reklo. napisat cu rijec-dvije o doljespomenutoj djevojci za koji dan.

jucer sam vratio kljuceve stana u Minhenu, jer je isti bio unajmljen do kraja 6. mjeseca. danas mi je zadnji dan na poslu. no ostajem jos tjedan dana ovdje, radi nekog tecaja. tih tjedan dana sam u hotelu.

koga boli kurac? ma da, imate pravo, koga boli kurac. o zanimljivim stvarima mi se neda pisat, pa pisem gluposti.

samo jedna stvar koju sam htio napomenuti. jucer sam naletio na jedan prigodni pjesmuljak, koji sam htio podijeliti sa vama. za kraj ovog sestomjesecnog Minhenskog razdoblja. nisam nigdje nasao link na mp3cu, ovo je link na spot. ima nekakvih 12 MB, ali ako vam nije problem, skinite si. mislim da se isplati.

e, da, malo pojasnjenje glede onog Pariza. cini se da u igri ipak nije Pariz, to sam mislio zbog toga sto je projekt za France Telecom. naime, France Telecom je vlasnik Orangea, tako da se cini da ce taj projekt ipak biti u Bristolu. xiola i marisi, to je vas dio svemira, od vas ocekujem savjete kamo na cevape i burek.

u svakom slucaju, slijedeci tjedan sam jos u Minkenu, tjedan iza toga Zagreb, pa iza toga vjerojatno nazad u Bec. tamo mi je baza. (ne kao dalmatinski "tamo mi je baza", nego kao purgerski "tamo mi je baza"... nda, whatever.) ovaj Bristol, ako bude, bit ce iza mog godisnjeg, dakle druga polovica 8. mjeseca ili kasnije...

tolko za sada. imam najbolju namjeru okacit jedan post pocetkom slijedeceg tjedna, sto ce reci da ga mozete ocekivati za mjesec-dva...

Post je objavljen 01.07.2005. u 14:53 sati.