Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskopljehehehe

Marketing

Natjecanjem do rezultata!!!!

Poznato je da među dva naroda koja žive u G. Vakufu/Uskoplju postoji pozitivni natjecateljski duh, koji omogućuje da na svim poljima društvenog života naša općina postiže iznimne rezultate. Tako su u gornjem dijelu grada (G. Vakuf), na vijest o uspješnom početku priprema HNK Sloge za novu sezonu, odmah reagirali oživljavanjem svoga nogometnoga kluba, svoje Sloge.
Nedostatak stadiona, kojeg, kako se zna koristi HNK Sloga, riješen je angažmanom domaće pameti, pa je u rekordnom roku od strane domaćih arhitekata i građevinara projektiran i napravljen novi stadion uz Vrbas, pored Alipašina brda (vidi fotografiju).
- Naši igrači su se naučili gonjat oko liskovine, pa je upravo ovakav teren idealan za prvu fazu priprema, - izjavio je Mahko V. (58) trener ove Sloge.
Stadion se potpuno uklapa u prirodne ljepote ovoga dijela naše općine, pa su tako sačuvane i autentične tribine, s kojih će najvatreniji navijači ove Sloge bodriti svoje ljubimce.

- I ne samo to. Kad si na vakim tribinama, sudac ti nemere ništa. Moš mu izgovorit šta oš, nemere te dofatit. moš mu reć da nije muško i svašta mu osovat. Oslim toga moš i gledatelje gađat košpicama, j...š utakmicu. Niko te nemere dofatit, - rekao je Meho Č. (15) vođa navijača.
- J...š i pantale, - doviknuo je Šahbaz D. (11) silazeći s gornje tribine upravo dok smo odlazili. - Kupiće babo nove!

Post je objavljen 01.07.2005. u 08:40 sati.