Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/illuminati

Marketing

Uhapšen fotograf koji je snimao seksualno zlostavljanje djece u Bijeloj Kući

Photographer for White House child sex ring arrested after Thompson suicide

WASHINGTON – 13 Mart, 2005 -- TomFlocco.com – Fotograf, Russell E. "Rusty" Nelson nedavno je uhapšen nakon što je prije 4 sedmice novinar Hunter Thompson navodno izvršio samoubistvo, prema podacima iz telefonskog razgovora sa njegovim advokatom John DeCamp-om.

Nelson navodno bio unajmljen od strane republikanskih aktivista da snimi neke sadašnje i penzionisane članove američkog Senata I druge prominentne ličnosti iz američke vlade za vrijeme njihovog upuštana u kriminalne seksualne radnje kao što su sodomija I drugi seksualni akti na djeci, za vrijeme Reagan-Bush 41 administracije.

Nakon smrti Huntera Thompsona i zbog ćutanja medija u vezi sa istovremenim hapšenjem Rusty-ja Nelsona, postavlja se pitanje da li to neko pokušava da eliminiše Nelsona ili izvrši pritisak na njega, jer je na osnovu njihovih svjedočenja poznato da su obojica bili svjedoci homoseksualne prostitucije i pedofilnih kriminalnih djela u zataškanoj ali veoma opsežnoj istrazi u kojoj se usko povezujuje sa članovima Senata kao i sa bivšim predsjednikom George H. W. Bush-om. [U svom svjedočanstvu na sudu (U.S. District Court), Rusty Nelson je rekao sudiji Warrenu Urbomu da je napravio 20-30 hiljada fotografija. 2-5-1999, strana52]

Paul Bonacci, žrtva ovih pedofila, -- koji je bio kidnapovan kada mu je bilo 6 godina i prisiljen na seksualno ropstvo sve do svoje sedamnaeste godine – izjavio je sudiji američkog Oblasnog Suda, Warrenu Urbomu u svom svjedočanstvu [strane:105, 124-126] 5 februara, 1999.g: "Gdje su se održavale te žurke?...tamo u Washingtonu, DC...i to je sve bilo zbog seksa...šest njih je bilo između odraslih muškaraca i drugih odraslih muškaraca, ali većina njih je bila između odraslih i mladih dječaka i djevojčica...obično se radilo o seksu sa maloljetnicima...takođe u Washingtonu, DC, žurke su se organizovale jedna za drugom…bilo je i mnogo žurki na kojima su prisustvovali i neki senatori i kongresmeni koji nisu imali ništa s tim seksom. Ali neki od njih su ostajali do kasnih sati, za pedofilni seks…on nas je vodio često na put, sa sobom, ja sam tu sretao neke ljude čija imena ne smijem da pominjem --- ...Pitanje: Da li se bojiš?...Da..."

DeCamp, bivši senator države Nebraska I odlikovani veteran Vijetnamskog rata, izjavio je za TomFlocco.com "ostale su još uvijek tone tih fotografija; kriminalističa služba ih trenutno traži," I dodaje, "takođe se pretpostavlja da ima I senatora I kongresmena koji su tu umješani; da nije tako, to onda ne bi ni bila neka velika stvar." Ali ni jedan od državnih službenika se nije usudio da zaštiti život Rusty Nelsona, jer će Kongres odbiti da sasluša ili natjera državnog tužioca da istražuje svoje vlastite članove u vezi seksa s djecom, koji je još uvijek kažnjiv zakonom.

Komentar: Da li ste stvarno sigurni da se na pozicijama vlasti na ovoj planeti danas nalaze stvarni ljudi, pod kojima se normalno podrazumjevaju ljudska bića sa dušom?


preuzeto sa:
http://www.galaksija.com/znakovi/znakovi28-03-05.htm

Post je objavljen 27.06.2005. u 17:43 sati.