Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/niktheslik

Marketing

Snappity Snap

Evo dragi moji, konacno apdejt i od mene. :D Red bi bio, vjerujem da ste neumorno click-ali refresh i press-ali F5 u ocajnoj nadi da ce ovdje biti nesto novo. Cast mi je da Vas obavijestim da su Vase molitve uslisene, jer kao sto upravo citate ja sam, je li, apdejtov'o ovo cudo.

Kao prvo da se izvinim za one katastrofalno ocajno ogavne okvire. To su, naime, samo bili moji idiotizmi sa CSS-om. Za to sam ostavio ono cudo od mog sajta, a vama cu nesto malo s' vremena na vrijeme spomenuti o tom (najvjerovatnije tek kad nesto naucim, izgleda :P).

I tako, ja se ponovo prihvatih fotica malo. Onako malkice, k'o fol amaterski. :P Ma vratio se iz skole (jebena skola i subotom >_<) , a dan predivan, sunce sija i grije, i sve to, pa rekoh 'aj da skljocnem koju dok jos imam vremena. Eto, click-om na slicicu mozete da se nagledate gdje zivuckam kad nisam na faksu. Nije lose, a? ;)

Eto toliko za ovaj put, jos samo da vam javim da veceras il' sutra zbavljam WiFi, tako da cu se cesce javljati jer ne podnosim ovo porodicno sranje od desktop-a... >_<

Con amor,
Nikola

Post je objavljen 19.06.2005. u 06:26 sati.