Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matahari

Marketing

bez naslova

Evo mene, zabijena pred compom, danas sam imal jednodnevni izlet po netu, tj. moglo bi se reci popodnevni. Bila sam malo do yogice , pa si mislim, mogla bih razveseliti svekoliko pucanstvo nekom fotkicom, pa sam se eto zainatila.. I tako vidjet cete malo Beograda grada, nije moj grad, jel nikako nisam uspjela pronaci nesto fascinantno u vezi mog grada, mislim od fotki... pa evo gustajte se malo u slikicama od ljetos, maleni je format, no nekako ce vas udovoljiti ;)




ulazak u bg














Pa evo malo.. Vidim sister mi ima neke vrste mozdane dileme, rozo ili ne, cvjetici, ali ipak se sjetila kaj je u nedjelju razmisljala, znaci o.k. je. Nije za zabrinuti se :)

Ja peglam po svom, ne znam jeli ste ikada ustrajnost zamijenili tvrdoglavoschu, e pa eto, to mi se na trenutke dogadja, pa umjesto da budem strplljiva i prodjem kroz vrata koja ce se kad tad otvoriti, ja skoro razbijem zid, udaranjem o njemu :)
No, nema veze, zidovi su ionako od betona, pa nikome stete :)
Jucer odgledah film

Mathilde, eine grosse liebe, zgodan movie, pa tko zeli...

Danas sam razgovarala sa Balkanom, mojih dvoje prijatelja- sat vremena, izjebala majke, i izrekla se rijeci sranje, pas mater i sve to, ispucala sam se POSTENO.. morati cu cesce raditi ovakve izlete ne bih li se oslobodila svih vrsta stresova..
novi program za stress opustanje, spustanje i ostalo Balkann call.
Uglavnom, na balkanu sve po starom.. zamislite si kajs e dogodilo, neki tip kao bari moju frendicu..i kao kak je ona poduzetna , draga ovo ono, ne..ali da i ne zgleda kaj got !!! Daj si zamislite frajera, i to veli pred njom ... Ovdje postavljam pitanje da li je sarm nesto sto se stijece, ili nesto sto nam je urodjeno i razvija se, ili neki ljudi su bogalji u tom smislu!?
Ocito ovo trece..

Svasta mi prolazi kroz glavu, i mislim si kak su neki blogovi onak nekako mentalno izorganizirani, a ja evo ovdje bauljam iz jedne ulice u drugu, preskakujem potooke i sva sam nekaj u frci, kaj bum stippkala ili ne.. Mislim da me ulovila neka kriza kaj se tice pisanja, nmrem vise niti onak posteno baljezgati, kamoli da se suvislije izrazim. nekak sam se odkopcala... vjerovatno jer nisam redovita... jedino kaj redovito radim jeste da doruckujem kafu i cigare, grozno. teribble... mislim da necu vise da duljim..
nadjoh komentar kak pisem pametne recenice, i mislim si mora da mi je pobjeglo.. :)

DOSTA

ZELIM SVIMA UGODAN OSTATAK VECERI, AJ CU DA ZABIJEM GLAVU U PIJESAK...TOTALNO SAM NEPOVEZANA...

PUSE SVIMA



Post je objavljen 14.06.2005. u 22:02 sati.