Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

3 milijuna eura zarade na kućnom porniću!!!

Ne znam da li je ovo u Hrvata moguće zaraditi na kućnom porniću, no u svakom slučaju bilo bi lijepo da i Seve kao glavna zvjezda dobije proviziju :)

Vlasnik porno stranice Voajer 385 i provideri podijelili zaradu
Jučer je podnijeta još jedna kaznena prijava u "slučaju Severina". Prema riječima Ante Nobila, Severinina odvjetnika, prijava je podnijeta protiv nepoznatog vlasnika portala www.voayer385.com s optužbom da je 2. lipnja u utvrđeno vrijeme neovlašteno na internetu objavio film s ukradene kasete. To se, naime, dogodilo nakon što je objavljeno da je kaseta privatno vlasništvo i da je ukradena.
- Prijavljeni je time privukao više od 100 tisuća posjetitelja portala i ostvario neutvrđenu imovinsku korist, što je još jedno kazneno djelo - kažu odvjetnici, koji su zatražili od policije hitno utvrđivanje identiteta vlasnika portala.
- Prema nekim našim istraživanjima, za koja još trebamo potražiti potvrdu stručnjaka, impulsi su navodno usmjeravani prema Južnoj Americi, svaka je minuta stajala 200 kuna, što pomnoženo s duljinom filma od 12 minuta i stotinu tisuća ulazaka na portal znači oko 24 milijuna kuna, odnosno oko tri milijuna eura, a od toga polovica pripada vlasniku portala - objašnjava Anto Nobilo i naglašava da vlasnik, 30-godišnji Zagrepčanin koji se na stranici predstavlja pod pseudonimom Viper, nije registriran, nema takve tvrtke i, naravno, ne plaća porez pa sva dobit odlazi u nepoznati džep.
Ili možda u džep koga od onih, bliskih okruženju tadašnjega ljubavnog para, koji su navodno znali za snimku s jahte koja je plovila negdje između Brača i Hvara.
Novom je prijavom policija dobila još jedan zadatak koji treba hitno riješiti, a sudska odluka da se privremenom mjerom zabrani distribucija materijala s kasete i da Index.hr, ali i svi drugi, moraju uništiti sve primjerke, prva je u kratkoj povjesti virtualnog novinarstva u Hrvatskoj.
- Time je - kaže Nobilo - i internet ulaskom u taj parnični postupak tretiran kao svaki drugi medij, a brza sudska odluka dokaz je da se može hitno reagirati....

Večernji list

Post je objavljen 04.06.2004. u 11:13 sati.