Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/afterburn

Marketing

da rezimiramo

ovih par dana sto nisam tipkao nista, jer moramo se suociti sa istinom ljen sam, al stvarno jesam i puno mi je draze se igrati na kompu nego nesto smisleno raditi i daviti vas tu, a i bavio sam se sa E! jer je ona ipak jako high maintnance, pa to iziskuje puno vremena i volje koje zacudo jos uvijek imam :)))

kao sto sam spomenuo E! sada valjda i treba objašnjenje :)) uglavnom objašnjenje je da smo mi ponovon skupa. zadnja tri tjedna vec skoro i zasada je dobro, ima par stvari i problema koje treba riješiti, zapravo ne rijšiti nego promjenit, tj. ona mora promjenit, ali zacudo ima jedna dobra stvar, koliko god smo mi dok smo bili u vezi fakat mogli razgovarati i sve, sada se to promijenilo, ti razgovori su nekako dobili vise smisla nisu samo rijeci, nego imaju neku ponatu, neku zelju da se nesto napravi, promijeni i dogodi, i prije smo mi razogovarali ali zapravo koda nismo jedno drugo slusali ili culi, nego samo sebe i svoje probleme smo gledali, pa onda dok se nesto ne poduzme s mojim necu ni ja sa njenim... ali sada se to promijenilo, koda smo odrasli ono presli na novi nivo odnosa, postali manje sebicni, makar ona jos tu mora poraditi :)), pa mozemo vidjeti dalje od stvari koje nama smetaju. Ono svatko je sretan u vezi toliko koliko je sretan njegov partner. Sada ona mora shvatit to da meni nije dovoljno njen treptaj okicama kao hvala za nesto sto sam napravio, nego mi to mora pokazati, jer se nekada znala ponasati ko da bi ja trebao biti sretan samo sto se mogu druzit s njom, ono jesi mi dobra ali ne bas toliko :)))

tako da sada to sve skupa ide puno bolje, i nadam se da ce biti jos bolje, ipak joj jos puno toga zamjeram i neke stvari se nikada nemogu zaboraviti, tako da ce se morati dobro potruditi da ce ja opet moci reci da joj vjerujem, jer sad moje povjerenje je na nuli, apsolutno joj nista ne vjerujem kaj mi kaze, ali to ce se isto s vremenom i trudom to promijeniti. Zacudo makar nemam nimalo povjerenja, ljubomara mi je sada puno manji problem nekako neznam, nisam vise ljuboran na nista mozda zato sto me toliko povrijedila i zato jer sam kroz tolko toga prosao da je taj osjecaj nestao, nekako sam manje vezna za nju, mogu sam disati i misliti.

ps.
ima jedna osoba koju sam povrijedio, i jako mi je zao zbog toga

Post je objavljen 06.02.2005. u 16:06 sati.