Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Čuvajte se Sevinih fiškala

Svi Vi, koji se usuđujete objaviti po koju slikicu, Seve u blaženom stanju, čuvajte se! Na prijedlog Sevinog odvjetnika zagrebački Općinski sud odredio je privremenu mjeru zabrane objavljivanja i distribuiranja video snimke spornog spolnog odnosa.

Internet portalu Index.hr sud je zabranio objavljivanje i distribuiranje video snimke spolnog odnosa pjevačice Severine Vučković, a njezini su opunomoćenici istodobno podnijeli kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe koja je spornu snimku objavila na drugom Internet portalu.

Na prijedlog Severininih odvjetnika zagrebački Općinski sud odredio je privremenu mjeru zabrane objavljivanja i distribuiranja video snimke, a u slučaju kršenja te zabrane tvrtki "Prva stranica", koja je nakladnik Internet portala Index.hr, zapriječena je novčana kazna od 20 tisuća kuna. Odlukom suda zabrana će biti na snazi do okončanja parnice koju je Severina dužna pokrenuti u roku od 15 dana.

U obrazloženju sudske odluke navodi se da je Index.hr na svojoj web stranici objavio pet fotografija sa sporne video snimke te tekst s naslovom "Ljudi, imamo pornić sa Severinom", koje je povukao kada se otkrilo da je originalna snimka ukradena...

Iskon

Post je objavljen 04.06.2004. u 07:48 sati.