Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

potpisi...

24.01.2005.

Počelo je mahnito sakupljanje potpisa. Jednostavna besmislica tih potpisa. Ionako profesori znaju da im ne dolazimo na predavanja, pa čemu se onda gužvati na hodniku dok neka žemskinja sa piskutavim tihim glasićem proziva studente da bi preko raznih glava, uz udaranje u te iste zgrabili svoj tako dragocjeni indeks. Ne želim se ni prisjećati koliko je laktova opalilo moj zatiljak. Ljudi zaista nemaju obzira niti pristojnosti ispričati se nakon svog kick-box udarca u nečija leđa. Svima je jedno na pameti, što brže uhvatiti svoj indeks i zbrisati na kavu. Kako je samo smiješno kad profesor kaže: molim one koji ne dolaze redovno na predavanja da izađu van, u roku od minute dvorana ostaje prazna.

Šta da više kažem, kod mene su predavanja obavezna samo zvanično, a nitko ih ne pohađa jer ionako neće saznati ništa što ne piše u ogromnim knjigama i zakonima. Za razne nejasnoće postoje konzultacije, a i to mi nekako nije jasno, pa sve ti piše, nemaš šta ti sada filozofirati o pravu, kako piše u zakonu tako naučiš. Meni je nekako pametnije malo upregnuti svoje moždane vijuge pa sama sebi razjasniti neke stvari nego da idem kod nekog profesora tražiti objašnjenje do kojeg sam i sama mogla doći. Al to sam samo ja, neka drugi rade kako im drago!


- 21:14 - Komentari (4) - Isprintaj - #
• ah, studentski dani... nebi im se više vratila! (Zločesta 25.01.2005. 08:33)
• kada bi profesori bili voljni i sposobni unesti malo života i zabave u suhoparnost zapisanih informacija, tada bi bila ispunjena i njihova svrha predavača, a bogme i dvorana. baš sam sanjar, eh? (reinstall 25.01.2005. 11:10)
• jest baš je bilo glupo dok je trajalo,ni ja nisam shvatao (sensualissimo 25.01.2005. 17:01)
• e kaj ćeš. moj faks imao je nešto drugačije ustrojstvo: il si tam il si u govnima, he he!kiss:-) (freethinker 25.01.2005. 21:13)


Post je objavljen 05.02.2005. u 01:04 sati.